Pokémon Go Pasen.

Eieren zoeken: Pokémon Go start evenement voor Pasen

Pokémon Go krijgt een evenement met Pasen. De komende week zie je meer unieke Pokémon in 2 kilometer eieren. Ook krijg je dubbele XP, zodat je sneller in level kunt groeien.

Het is weer tijd voor een nieuw Pokémon Go-evenement. Komend weekend is het Pasen en de makers van Pokémon Go laten deze feestdagen niet ongemerkt voorbij gaan. Tijdens dit evenement kom je meer Pokémon in 2 kilometer eieren tegen en verzamel je dubbel XP. Het evenement gaat vanavond om 22:00 van start.

Pokémon Go Pasen.

Pokémon Go met paasevenement

Pokémon Go grijpt speciale dagen vaak aan als gelegenheid om spelers weer naar de game te lokken en actiever te spelen. Zo kon je tijdens kerst en oud & nieuw meer starter-Pokémon vinden, kreeg je tijdens Valentijnsdag meer Candy en werd Wereldwaterdag gevierd met meer water-Pokémon. Pasen staat weer voor de deur dus dat betekent dat Pokémon Go hier ook weer op inspeelt.

Tijdens het paasevenement van Pokémon Go kom je meer unieke Pokémon in 2 kilometer-eieren tegen, zo laat de ontwikkelaar weten. Ook krijg je dubbele Candy voor elk ei dat je uitbroedt, waardoor het de moeite waard is om er tijdens de Pasen flink op uit te trekken. Daarnaast krijg je twee keer zoveel XP bij het hatchen van nieuwe Pokémon, die je zelfs kunt combineren met een Lucky Egg om vier keer zoveel XP te krijgen. Heb je geen Lucky Egg, dan kun je die met 50% korting kopen vanuit de shop. Het paasevenement gaat vanavond om 22:00 van start en duurt tot volgende week donderdag om 22:00.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2017, 15:05
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.