Pokemon Go Valentijnsdag.

Pokémon Go viert Valentijnsdag met dubbele Candy

Pokémon Go krijgt een nieuw evenement in het teken van Valentijnsdag. Gedurende een week krijg je twee keer zoveel Candy en kom je bepaalde Pokémon vaker tegen.

Pokémon Go komt weer met een nieuw evenement om spelers te belonen voor het gebruik van Pokémon Go. Vanaf 8 februari tot en met 15 februari krijg je twee keer zoveel Candy. Ook komen bepaalde Pokémon vaker voor, zoals Chansey, Clefairy en de nieuwste toevoegingen Cleffa, Igglybuff en Smoochum.

Pokemon Go Valentijnsdag.

Pokémon Go Valentijnsdag

Het nieuwe evenement voor Pokémon Go werd aangekondigd via de officiële Pokémon Go-website. Het evenement gaat vanavond om 20:00 van start en loopt tot en met woensdag 15 februari om 20:00, Nederlandse tijd. Dat betekent dus dat je een week lang dubbele Candy kunt verdienen. De dubbele Candy krijg je bij het vangen en overzetten van Pokémon. Ook bij het uitbroeden van eieren krijg je twee keer zoveel Candy dan normaal het geval is. Voor Buddy-Pokémon geldt hetzelfde: Candy wordt twee keer zo snel gevonden dan normaal.

De Pokémon die je gedurende het evenement vaker zult tegenkomen, zijn Chansey, Clefable en andere roze Pokémon. De makers hebben geen exacte lijst gegeven, maar gezien de omschrijving verwachten wij ook meer Slowpoke en Slowbro, Lickitung en soortgelijke roze Pokémon. Wat betreft eieren is de kans groter dat je Cleffa, Igglybuff en Smoochum vaker uit zult broeden. Tot slot werkt een Lure Module nu zes uur in plaats van een half uur.

Mogelijk gaat het om onderstaande Pokémon die je tijdens het evenement vaker tegen zult komen:

  • Cleffa, Clefairy & Clefable
  • Igglybuff, Jigglypuff & Wigglytuff
  • Slowpoke, Slowbro
  • Exeggcute
  • Lickitung
  • Chansey
  • Smoochum
  • Ditto

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2017, 15:20
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.