Pokémon Go research.

Ga in Pokémon Go op zoek naar Mew met nieuwe missies van Professor Willow

Pokémon Go krijgt een belangrijke nieuwe functie: samen met Professor Willow ga je op onderzoek uit waar je speciale voorwerpen kunt vinden en zelfs de legendarische Pokémon Mew kan vinden.

Ontwikkelaar Niantic introduceert een nieuwe functie in Pokémon Go, de populaire game die nog steeds door veel spelers gespeeld wordt. Professor Willow, de Pokémon-expert waar je al je overtollige Pokémon naartoe stuurt, vraagt jou om hulp bij zijn zoektocht naar de legendarische Mew. Met de nieuwe missies Field Research en Special Research verzamel je allerlei voorwerpen.

Pokémon Research in Pokémon Go

In een eerdere versie van Pokémon Go ontdekten spelers al de komst van speciale missies en nu heeft Niantic deze functie officieel aangekondigd. Onder de noemer Pokémon Research ga je met de professor op zoek naar de mythische Pokémon Mew. Volgens Niantic gebeuren er wereldwijd allerlei eigenaardigheden en het is aan jou om op zoek te gaan of dit te maken heeft met Mew. Mew is de laatste legendarische Pokémon van de eerste generatie die nog niet te vangen was.

Pokémon Go Field-onderzoek.

Bij het doen van onderzoek zijn er twee soorten: Field Research en Special Research. Field Research krijg je door aan een PokéStop te draaien. Dit onderzoek bestaat uit allerlei opdrachten, zoals het vangen van een speciaal type Pokémon. Voor elke missie krijg je een stempel en heb je er zeven verzameld, dan krijg je een bonus met allerlei extra items, zoals extra Stardust. Er kunnen ook speciale Pokémon verschijnen, dus het uitvoeren van onderzoek lijkt de moeite waard te zijn.

Pokémon Go Special onderzoek.

Voor Special Research moet je een verzoek krijgen van Professor Willow zelf. Deze opdrachten verschillen van de Field Research, omdat je bijvoorbeeld vijf keer aan een PokéStop moet draaien of tien Pokémon moet vangen. Volgens Niantic levert dit onderzoek belangrijke ontdekkingen op, mogelijk een ontmoeting met Mew.

De nieuwe onderzoeken komen later deze week beschikbaar in Pokémon Go. Mogelijk moet je voor die tijd nog een update van de app downloaden om aan de onderzoeken mee te doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2018, 15:38
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.