Meerdere Pokémon tegelijk verplaatsen in Pokémon Go.

Binnenkort meerdere Pokémon tegelijk overzetten in Pokémon Go

Pokémon Go laat je straks meerdere Pokémon tegelijk overzetten naar Professor Willow. Zo ruim je een stuk sneller je eigen Pokémon op om plaats te maken voor nieuwe. Verder zie je bij Gym-gevechten ook de type van de Pokémon.

Transfer van Pokémon naar Professor Willow gaat straks een stuk makkelijker. In een toekomstige update van de game is het eindelijk mogelijk om tegelijkertijd meerdere Pokémon te verplaatsen, zodat je sneller ruimte kunt maken in je Pokémon-box. Ook kun je straks makkelijker tijdens Gym-gevechten zien met welk type Pokémon je te maken hebt en zijn er verbeteringen doorgevoerd voor de Buddy-functie van Pokémon Go.

Meerdere Pokémon tegelijk verplaatsen in Pokémon Go.

Meerdere Pokémon tegelijk transferen: zo werkt het

Het gaat om versie 1.19.1 voor iOS waarin een functie toegevoegd wordt om meerdere Pokémon tegelijk te verplaatsen van je eigen Pokémon-box naar Professor Willow. Momenteel gaat dit nog per stuk, waardoor je veel tijd kwijt bent als je heel veel Pokémon vangt en maar beperkte plek hebt om Pokémon te bewaren. In de nieuwste versie hou je een Pokémon in het overzicht ingedrukt. Daarna verschijnt direct de optie om meerdere Pokémon te selecteren. Tik je op de Transfer-knop, dan worden alle geselecteerde Pokémon tegelijkertijd overgezet naar Professor Willow. Zoals gebruikelijk krijg je voor elke Pokémon die je verplaatst de bijbehorende Candy, ook als je er meerdere tegelijk overzet.

Voor Gym-spelers liggen er ook nieuwe functies in het verschiet, want zowel voor de start van een gevecht als tijdens een Gym-gevecht zelf is nu te zien van welk type de Pokémon zijn. Dit zal vooral van pas komen als je tactisch wil spelen in een Pokémon Go Gym. De Buddy-functie laat bovendien nu zien hoeveel Candy hij of zij in totaal verzameld heeft. Ook de totale afstand die je met een Buddy Pokémon gelopen hebt, wordt nu weergegeven op het informatiescherm van de desbetreffende Pokémon.

Type bekijken voor en tijdens een Gym-gevecht in Pokémon Go.

Meer nieuwe Pokémon in aantocht

De mogelijkheid om meerdere Pokémon tegelijk te verplaatsen komt op een goed moment. Volgens berichten worden er nog deze maand allemaal nieuwe Pokémon aan de game toegevoegd. Het zou gaan om de tweede generatie die bestaat uit honderd nieuwe Pokémon. Om deze allemaal te kunnen vangen, zullen veel spelers dan ook ruimte moeten maken in hun box om de nieuwe Pokémon op te kunnen slaan.

Mogelijk verschijnen er deze week al nieuwe Pokémon in Pokémon Go, want het spel lijkt samen te gaan werken met de bekende koffieketen Starbucks. Uit documenten zou blijken dat klanten bij Starbucks een speciale Pokémon Go-koffie kunnen krijgen, onder andere om te vieren dat er nieuwe Pokémon toegevoegd gaan worden. In de code van de game zijn ook al aanwijzingen voor nieuwe Pokémon gevonden. De Starbucks-actie zou op 8 december van start gaan.

Wil je meer weten over Pokémon Go? Lees dan onze andere artikelen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2016, 10:43
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.