Pokemon Go update: eieren met patroon en icoontjes bij Pokémon

Pokémon Go: beter onderscheid Pokémon-types en Ei-afstanden

Pokémon GO heeft een update gekregen, met batterij-indicator voor de Plus-armband en duidelijke icoontjes voor elk type Pokémon.

Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, heeft nogal wat updates gepland die ervoor moeten zorgen dat spelers er niet mee stoppen. Het zijn vooral kleine aanpassingen die in essentie de game nauwelijks veranderen. De afgelopen dagen zorgde Niantic ervoor dat je sneller kunt trainen en dat je dankzij de vangstbonus meer kans hebt op bijzondere Pokémon van een bepaalde soort. Vannacht verscheen er opnieuw een update, met weer een paar handige toevoegingen.

Pokemon Go update: eieren met patroon en icoontjes bij Pokémon

Batterij-indicator voor Pokémon Go Plus

Zo is er een batterij-indicator toegevoegd voor de Pokémon GO Plus-armband, iets wat door spelers al was gevraagd. Je staat daardoor niet meer vergeefs op de knop te drukken. Aan de achterkant van de Plus-sensor vind je een schroefje dat je los kunt draaien om de CR2032-knoopcelbatterij te vervangen. Vergeet dus niet een reservebatterij en een mini-schroevendraaiertje in je tas te stoppen als je langere tijd van huis bent.

Een andere verandering is te vinden bij de eieren. Die zagen er voorheen allemaal gelijk uit, maar ze zijn nu voorzien van elk een ander patroon, afhankelijk van de vraag of je er 2km, 5km of 10km mee moet lopen. Zo zie je sneller of je zo’n gewild 10 kilometer-ei in je collectie hebt.

Duidelijke type-icoontjes
Tenslotte zijn er op het informatiescherm van elke Pokémon nieuwe icoontjes toegevoegd, zodat je in een oogopslag ziet van welk type deze is. Fire is oranjerood met een vlam, Flying is blauw met een vleugel, enzovoorts.

Maar het echte nieuws komt later deze week, als je vanwege Halloween een week lang een dubbel zoveel Candy kunt verdienen. Bewaar dus je evoluties en het opruimen van je collectie tot later deze week, want ook het inleveren van Pokémon bij de professor levert van woensdag 26 oktober tot en met dinsdag 1 november extra Candies op.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2016, 6:30
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.