Pixelmator-iPad-Pro-iPhone-6s

Pixelmator voegt ondersteuning iPad Pro, 3D Touch, Apple Pencil en meer toe

Een grote update voor Pixelmator voegt ondersteuning voor de iPad Pro, Apple Pencil, 3D Touch en meer toe aan de fotobewerkingsapp.

Pixelmator-iPad-Pro-iPhone-6s

De fotobewerkingsapp Pixelmator (link) is al jaren een gevestigde naam op iOS en is bij uitstek geschikt voor de iPad Pro en de Apple Pencil. Een grote update voegt niet alleen ondersteuning voor deze twee apparaten toe, maar maakt de app ook geschikt voor 3D Touch op de iPhone 6s.

Pixelmator: afbeeldingen tot 100 megapixels bewerken

Dat versie 2.2 een omvangrijke Pixelmator-update is, is een understatement. Na het installeren van deze versie is de app geoptimaliseerd voor het grote scherm van de iPad Pro, zodat je afbeeldingen tot 100 megapixels kunt openen en bewerken. Daarnaast kun je nu ook met de Apple Pencil schetsen en tekenen. Alle mogelijkheden van Apple’s potlood worden ondersteund. Wil je meer weten over de Apple Pencil, lees dan onze uitgebreide review.

Pixelmator met 3D Touch-ondersteuning

Ook iPhone 6s-eigenaren krijgen meer mogelijkheden in versie 2.2. Zo kun je dankzij 3D Touch lijnen dikker of dunner maken door harder of zachter op het scherm te drukken.

Ook zijn er snelle acties aan het app-icoon van Pixelmator toegevoegd, zodat je direct naar een bepaald onderdeel van de app kunt springen. Dankzij Peek and Pop kun je snel een preview van een afbeelding in Pixelmator openen door er stevig op te drukken.

Naast ondersteuning van de iPad Pro en iPhone 6s zijn er ook wat andere verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er onder meer nieuwe kwasten toegevoegd en kun je afbeeldingen rechttrekken met een druk op de knop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 12:49
Categorie Apps
Onderwerpen 3d touch, apple pencil, pixelmator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.