iPhone 6c concept

iCulture peilt: zit jij te wachten op een 4-inch iPhone?

Volgens geruchten is Apple bezig met een 4-inch iPhone. Zit jij te wachten op een nieuw 4-inch model, of kan Apple beter grotere iPhones blijven maken?

Als de geruchten kloppen kunnen we begin 2016 een 4-inch iPhone verwachten. Mogelijk zit er een NFC-chip in waarmee je Apple Pay kunt gebruiken. Qua uiterlijk zou de nieuwe 4-inch iPhone een kleurige metalen behuizing krijgen en qua naamgeving wordt gesproken over de iPhone 6c. Zit jij te hopen dat Apple doorgaan met deze kleinere iPhones en ook nieuwe modellen op de markt gaat brengen, of zijn grotere iPhones wel de norm geworden?

iPhone 6c concept

Uit een onderzoek dat een tijdje geleden werd uitgevoerd door Piper Jaffray onder 1.077 consumenten, bleek dat Amerikanen een 4-inch iPhone wel zien zitten. Maar liefst 20 procent van de ondervraagden zou het liefst een 4-inch iPhone aanschaffen. Overigens waren iets grotere schermformaten nog iets populairder, maar het onderzoek liet wel zien dat de meningen sterk verdeeld zijn.

Wat vind jij? Moet Apple een nieuwe 4-inch iPhone ontwikkelen, of kan Apple zich beter focussen op toestellen met een groter scherm? We zien je antwoord graag in de poll!

Poll niet zichtbaar? Invullen kan via deze link.

Volgens de geruchten heeft Apple’s 4-inch iPhone een metalen behuizing, Touch ID, maar geen 3D Touch. De nieuwe iPhone zou begin 2016 in de winkel kunnen liggen. In augustus of september volgt er dan een iPhone 7 met nieuwe behuizing.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2015, 13:00
Categorie Geruchten
Onderwerpen onderzoek, poll

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.