Philips Hue-app aangepast voor nieuwe White Ambiance-lampen

De Philips Hue-app heeft een update naar 2.1 gekregen, om ze geschikt te maken voor Philips Hue White Ambiance, een nieuwe witte lamp die in verschillende kleurtemperaturen instelbaar is.

Vanaf vandaag zijn de nieuwe Hue White Ambiance-lampen verkrijgbaar. Dat is voor Philips reden om de Hue-app vandaag ook een update te geven. Versie 2.1 bevat een firmware-update voor de Hue Bridge en zorgt ervoor dat je de nieuwe witte lampen kunt bedienen.


Philips Hue White Ambiance

Philips Hue White Ambiance: meerdere wittinten

Afgelopen maart schreven we al over de Hue White Ambiance-lampen, die dit voorjaar in de winkel liggen. De lampen zijn anders dan de al bestaande Hue White-lampen, omdat je ze op meerdere kleurtemperaturen kunt instellen. Voor de reeds bestaande Hue White-lampen geldt, dat je ze wel kunt dimmen maar dat ze altijd op een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin (zachtwit) staan ingesteld. Bij nieuwe Hue White Ambiance kun je de kleurtemperatuur instellen tussen 2200 Kelvin (warmwit) en 6500 Kelvin (daglicht), afhankelijk van het moment van de dag.

Bekijk ook

Alles over Philips Hue-lampen en -accessoires

Philips Hue is slimme verlichting voor in huis die je met je iPhone of iPad kan bedienen. Wat kun je allemaal met Philips Hue, welke lampen zijn er en waar werkt het mee samen? In deze gids lees je alles wat je wil weten over Philips Hue.

Je kunt kiezen uit een set met twee lampen een dimmer-switch en een Bridge 2.0 of losse lampen. Bij Nederlandse winkeliers zoals Beaumotica en Lamponline.nl zijn de lampen al verkrijgbaar. Het gaat om 9,5 Watt lampen met E27-fitting die ideaal zijn voor de keukentafel, omdat je soms geconcentreerd een knutselklusje wilt doen en op andere momenten wilt genieten van een romantisch etentje.

De set heeft een adviesprijs van €139,95 en de losse lampen kosten €34,95 per stuk.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.