Reacties voor: Met deze Philips Hue-lichtformules kun je lekkerder thuiswerken

Om het thuiswerken wat prettiger te laten verlopen is goede verlichting belangrijk. Gelukkig kun je dat met slimme lampen goed regelen en slimme lampen goed regelen en Philips Hue Labs geeft je hiervoor 4 instellingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Wat ik vervelend vindt is dat die regelmatig zegt dat ik niks erbij kan maken of gebruiken. Iets met resources zijn vol.

  2. Ik heb een vraagje over de personal wakeup.
    Daar staat bij hiermee kun je instellen hoe je lampen s’ochtends weer ingeschakeld moeten worden. Het probleem is juist dat je dat niet kunt inschakelen via een schakelaar. Het is alleen mogelijk op een bepaalde tijd de lampen aan te laten gaan.
    Het zou juist super zijn dat je gewoon lekker kan uit slapen en wanneer je zelf wakker wordt dan de lampen zachtjes aan te laten gaan via een schakelaar.
    Mocht iemand dit vinden laat mij dat weten 😊

    @Jan: Het klopt dat de hue labs veel sources nodig heeft. Een extra bridge is daar voor de oplossing.

  3. @Frank Visser: Kan dit niet met een bewegingsdetector van Hue geactiveerd worden? Een zwaai met je arm en jouw eigen lichtshow begint.
    Sleep Cycle werkt ook met Hue als wake up light. Alleen moet je je uitslapen de avond tevoren plannen met max. 3 kwartier flexibele wake up tijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.