Philips Hue Beyond 1

Philips Hue Beyond: slimme verlichting met twee lampen

De Philips Hue Beyond is een nieuwe, slimme lamp met daarin twee los te bedienen lampen die je van kleur verandert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Philips Hue Beyond 1Philips gaat met de Hue Beyond nog een soort slimme lamp aanbieden. De Hue Beyond bestaat uit twee lampenkappen boven op elkaar, met in ieder een losse, slimme Hue-lamp. De kleuren van de twee lampen zijn los van elkaar in te stellen. Je hangt de Beyond boven een eettafel of aan het plafond. Een speciale tafellamp kan ook op bijvoorbeeld een bureau worden neergezet.

Philips Hue Beyond 2De Hue Beyond is niet een losse lamp die je in bestaande verlichting draait, zoals het geval was bij de eerste Hue-lampen. In plaats daarvan is dit de volledige verlichting die je in huis bevestigt. Eenmaal bevestigd kun je verlichting bedienen vanuit de bijbehorende iOS-applicatie.

Philips gaat met de Hue Beyond-lampen een vollediger alternatief op de markt brengen, maar daar betaal je ook voor: de Beyond-tafellamp wordt verkocht vanaf €299 en is daarmee de goedkoopste. De lampen voor boven de tafel en aan het plafond kosten €499 per stuk. Heb je nog geen Hue-lampen in huis, dan betaal je 30 euro meer voor een starterspakket met de bijbehorende netwerkhub.

De Hue Beyond-lampen worden volgens Philips vanaf deze maand verkocht, vermoedelijk ook in de Apple Store. Op het moment zijn ze daar alleen nog niet verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2014, 16:50
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.