‘iWatch nog in vroege testfase’

De iWatch bevindt zich op het moment nog in een vroege productietestfase. Waarschijnlijk is hij pas in 2015 verkrijgbaar.

iwatch-concept-zoveelDe iWatch bevindt zich op het moment nog in een vroege testfase, aldus bronnen van Digitimes. Binnen Apple’s productietak worden er op het moment engineering validation tests uitgevoerd. De fabrikanten nemen hierbij een prototype onder handen, om te zien of hij naar behoren functioneert. Dit is een vrij vroeg traject in de productie: Apple is nog niet gestart aan de production verification test, waarbij wordt onderzocht hoe goed het product in grote getale geproduceerd kan worden.


De vroege productiefase doet vermoeden dat Apple de iWatch pas in 2015 op de markt zal brengen. Dat sluit aan op eerdere berichten: afgelopen week werd beweerd dat de iWatch pas in 2015 beschikbaar is.

De huidige tests bevinden zich in zo’n vroeg traject van de productie, dat Apple zelfs nog het hele ontwerp van de iWatch kan veranderen. Het idee voor de iWatch-hardware zou dus nog niet volledig door Apple zijn vastgelegd, al zal Apple wellicht enkel wijzigingen uitvoeren als bepaalde ontwerpen de productie in de weg zitten. Tot nu toe zijn er nog geen onderdelen van de iWatch gelekt.

Digitimes zit dicht op het vuur binnen Apple’s productietak, maar heeft het niet altijd bij het rechte eind. Dat heeft wellicht iets met de soort bronnen te maken: fabrikanten krijgen van Apple wel orders voor iDevices, maar krijgen zelden iets te horen over Apple’s brede strategie. De nieuwe berichten over de iWatch lijken echter vrij waarschijnlijk. Niet alleen is dit het soort nieuws waar Digitimes kaas van heeft gegeten, maar de bronnen beamen ook geruchten van betrouwbare bronnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2014, 13:35
Categorie Geruchten
Onderwerp iwatch
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.