Reacties voor: Philips: ‘Blij dat overname Apple niet doorging’

Voormalig Philips-topman Cor Boonstra vind het niet erg dat een overname van Apple in 1996 niet doorging. "We zouden Apple hebben verstikt."

Reacties: 13 reacties

  1. Interessant…Jammer soms dat je niet een andere timeline kunt zien.Om te kijken wat er van Philips en Apple was geworden als het wel was door gegaan of wat als Steve Jobs nog zou leven hoe zou het dan nu met Apple zijn..

  2. @wolf: Beste Wolf, Ben zelf ook erg nieuwsgierig hoe het nu met Apple zou gaan als Steve Jobs nog zou leven.

  3. Dit is gaaf!

    Wonend in Eindhoven nog extra gaaf!

    Leuke weetjes weer 🙂

  4. Philips neemt apple over, na 5 jaar verliesgevend te zijn wordt apple afgestoten en aan een chinese partner verkocht. Zie hier de tijdlijn.

  5. Voor alles een eerste keer: Philips bedankt!

  6. Zoals moeder ooit zei “Als je niets doet doe je ook niets verkeerd”

  7. @Menno: Gewoon hetzelfde als nu. Het is niet zo dat Apple onder Jobs ieder jaar revolutionair was hoor. En het is ook niet zo dat Jobs zelf verantwoordelijk was voor technische innovatie.

  8. Hadden ze de spreuk ‘let’s make things better’ wel door kunnen voeren. 😉

  9. @ilse: Beste Ilse, Bedankt dat je me even weer met beide benen op de grond zet.

  10. En toch ben ik er van overtuigd dat als Steve Jobs er nog zou zijn we absoluut geen uitpuilende cameralenzen uit de iPhones zouden hebben. Apple-onwaardig!!

  11. @emeel: Helemaal Correct!

  12. Origineel geplaatst door roelof: En toch ben ik er van overtuigd dat als Steve Jobs er nog zou zijn we absoluut geen uitpuilende cameralenzen uit de iPhones zouden hebben. Apple-onwaardig!!

    Nou nou, wat een drama. Ik stootte net mijn teen tegen de kast aan.

  13. Afgezien van de goeie TV’s en de Hue verlichting die ze maken is Philips tegenwoordig niet meer dan een overpriced rebrand product. Ze maken bijna niks meer zelf. Beetje zonde

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.