Reacties voor: Patent: iPhone met fysiek touchscreen-toetsenbord

Een nieuw patent van Apple beschrijft hoe het scherm naar boven en beneden beweegt, om het idee van echte knoppen te geven. Een elastisch scherm zorgt ervoor dat het beeld meebeweegt.
Bastiaan Vroegop -
6 reacties
  1. Het is en blijft niet handig om een verhaaltje te typen op de iphone of een andere smartphone, ik begrijp niet waarom er geen beter toetsenbord te koop is zoals iTypefast, dat werkte beter maar is niet meer compatible..helaas

  2. Als ze dit goed werkend krijgen zouden ze een serieuze concurrent kunnen worden van handheld gaming.

    Knoppen zijn nu nog superieur imho

  3. Ik heb anders geen problemen met typen op de iPhone. Na meerdere keren in contact te zijn geweest met de politie (als slachtoffer helaas/gelukkig?) kwam ik zelfs tot de conclusie dat ik sneller op mijn iPhone typ dan de gemiddelde politie agent op een toetsenbord. Vorige keer was ik zo gefrustreerd dat ik zelf maar mijn aangifte ingetypt heb.

    Maar goed ik betwijfel of dit gaat helpen met sneller typen, zelf vind ik een touchscreen fijner dan een Blackberry omdat het veel minder moeite kost om te typen.. Daarnaast vraag ik me af in hoeverre die laag krasbestendig is..

  4. Ik mis vaak de pijltjes voor de “cursor”.. Ook een delete knop zou makkelijk zijn als je met je vibger per ongeluk naast een letter selecteerd..

  5. Ik vraag me af wat dit voor invloed op de kwaliteit van je scherm heeft als er “bubbels” op het scherm zitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.