Otterbox uniVERSE modulaire case

De OtterBox uniVERSE-case maakt van je iPhone een modulaire telefoon

Met de OtterBox uniVERSE case maak je van de iPhone een modulaire telefoon. Voeg een warmtesensor, pasjesvak, statiefhouder, cameralenzen, een betaalmodule en nog veel meer toe.

Otterbox uniVERSE modulaire case

Modulaire telefoons zijn een trend, maar we zien Apple nog niet zo snel de mogelijkheid bieden om je iPhone met allerlei modules uit te breiden. Gelukkig is Otterbox erin geslaagd om een beschermhoes te maken die wel zo’n mogelijkheid biedt. Met modules kun je je iPhone voorzien van een speaker, statiefhouder, creditcardlezer, cameralens, pasjesvakje en nog veel meer.


uniVERSE case

Otterbox uniVERSE-case

Enige tijd geleden kwam LG met een modulaire telefoon, de LG G5. LG geeft je de mogelijkheid om extra knoppen toe te voegen, de opslag te vergroten, de batterijduur te verlengen of een betere camera-module te kiezen. Bij Apple hoeven we iets soortgelijks niet op korte termijn te verwachten, maar met de uniVERSE-case van Otterbox heb je toch heel veel uitbreidingsmogelijkheden.

OtterBox – het bedrijf dat bekend staat om zijn robuuste iPhone-hoesjes – biedt er een heleboel modules bij. In dit artikel bekijken we een aantal daarvan. Op de site van OtterBox kan je het hele assortiment bekijken.

Otterbox Square betaalmodule

Standaard OtterBox-case

De basis lijkt op een standaard OtterBox-hoes zoals we die gewend zijn. Het matte rubberen design oogt zeer strak en is niet overdreven dik, waardoor je iPhone gemakkelijk in en uit je broekzak zal blijven gaan. Hoewel de hoes geen screenprotector biedt, is het scherm van je iPhone wel enigszins beschermd door de overhellende randen. OtterBox heeft ervoor gekozen om de poorten en de mute-schakelaar vrij te houden. De volume- en sluimerknop zijn wel bedekt onder de rubberen laag. Aan de achterkant van het hoesje vindt je een verwijderbaar klepje. Met dit klepje heb je de mogelijkheid om de extra modules aan te sluiten. Zoals een Square-betaalmodule op de foto hierboven, waar je overigens in Europa niet zoveel aan hebt.

Sandisk geheugenmodule voor Otterbox

SanDisk-module voor meer geheugen

Een veel voorkomende klacht van iPhone-gebruikers is dat ze te weinig opslag hebben. Eerder schreven wij al over de SanDisk iXpand, een hoesje dat naast het beschermen van je iPhone ook extra geheugen biedt. SanDisk heeft voor de OtterBox uniVERSE-hoes een speciale module gemaakt, die ervoor zorgt dat je 32GB, 64GB of 128GB extra opslag krijgt. Via een app kan je de opslag beheren, back-ups maken en foto’s en video’s afspelen. Vooralsnog kan je de module alleen bestellen via de Amerikaanse site van OtterBox voor respectievelijk $59,99 (32GB), $79,99 (64GB), en $119,99 (128GB).

steelie-nite-ize2

Magnetische houder voor in de auto
steelie-nite-ize1Steelie is een bedrijf dat magnetische iPhone-houders maakt die voornamelijk te gebruiken zijn in de auto. In samenwerking met het bedrijf Nite Ize hebben ze een module gemaakt voor de OtterBox-hoes. De module van Nite Ize/Steelie is klein en simpel en kost $39,99. Eenmaal aangesloten in de auto kan je heel gemakkelijk je telefoon draaien en in de gewenste positie zetten. Mocht je op vakantie gaan met de auto is dit een prima manier om je navigatie duidelijk te kunnen volgen en is het voor de bijrijder gemakkelijk om de iPhone te bedienen. De oplossing is net iets anders dan de populaire AirFrame, die je ook in het luchtrooster van de auto moet plaatsen.

PolarPro draadloze speaker

Draadloze speakers zijn ideaal in de zomer, om mee te nemen naar het strand of een picknick. Met de module van PolarPro hoef je je geen zorgen meer te maken dat je speaker zoek raakt. De speaker zit namelijk vast aan je iPhone-hoes.. In de PolarPro-module zit een 500 mAh batterij die het 8 uur lang zou moeten volhouden en via micro-USB kun je de module vervolgens opladen. De module speelt overigens niet alleen muziek af, er zit ook een ingebouwde microfoon om telefoongesprekken te voeren.

polarpro-beats2

De speaker weegt nog geen 100 gram en kost $59,99.

Nog niet in Europa te verkrijgen

Op de website van OtterBox kan je alle overige modules bekijken en uiteraard ook bestellen. Je bestelling wordt verstuurd via Fedex (ook naar Nederland en België), waarbij de verzendkosten afhankelijk zijn van het totale gewicht. Ook kun je nog te maken krijgen met douanekosten, dus het loont misschien de moeite om de modules mee te laten nemen door iemand die in de VS op vakantie gaat. Naast de bovengenoemde producten kan je verder kiezen uit: lenzen, tripods, een warmtesensor, portemonnees en nog veel meer. De prijzen per module variëren van $24,99 tot $299.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.