Tinder Social helpt je aan afspraken met een vriendengroep

Tinder Social is een nieuwe dienst binnen Tinder waardoor je met vrienden gematcht kan worden aan een andere vriendengroep, zodat jullie samen een leuke activiteit kunnen plannen.

tinder-gif-sturen
Via Tinder kun je natuurlijk op zoek gaan naar de ware liefde of een leuke date, maar binnenkort kun je ook met meerdere mensen iets plannen. Tinder Social is een nieuwe functie in de Tinder-app (link) waarmee je met je eigen groep een activiteit kunt plannen met een andere groep. Zo leer je niet alleen mensen kennen, maar kun je ook uitjes met meerdere mensen inplannen.

Tinder Social voor groepsuitjes

Tinder Social is niet bedoeld om je als eenling bij een groep aan te sluiten, maar laat je je eigen groep met maximaal drie vrienden maken die vervolgens gematcht kan worden met andere groepen, uiteraard op de bekende Tinder-manier. Bij de groep die je aanmaakt, geef je vervolgens in het kort aan wat de plannen zijn, zodat potentiële matches zien wat de intenties zijn. Is er een match, dan kun je vrijuit chatten met alle deelnemers van de groep: zowel je eigen groep als de mensen uit de groep waar je mee gematcht bent.

Tinder Social screenshots.

De groepen zijn maar voor een korte tijd geldig, want op een gegeven moment worden deze verwijderd. Je matches worden dan ook verwijderd, dus als je in de toekomst nog wat wil plannen met dezelfde mensen, dan zul je andere contactgegevens uit moeten wisselen. Tinder Social zul je moeten ontgrendelen in de standaard Tinder-app, maar het is niet helemaal duidelijk of hier een in-app aankoop aan verbonden zit zoals voor Tinder Plus het geval is.

Tinder Social werd getest in Australië en is op dit moment beschikbaar in Amerika, het Verenigde Koninkrijk en enkele andere landen maar komt later ongetwijfeld ook in andere landen beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2016, 16:04
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.