SanDisk’s nieuwe hoesje voegt tot 128GB aan opslag toe aan je iPhone

Met de Sandisk iXpand Memory Case kun je de opslag van je iPhone 6 of 6s uitbreiden met maximaal 128GB. Daarnaast kun je een battery pack toevoegen, zodat je ook je accu onderweg kunt opladen.

SanDisk iXpand-producten

Eén van de grootste kritiekpunten bij de iPhone is het feit dat je je opslag niet kunt uitbreiden. In de tussentijd zijn diverse fabrikanten daar op ingesprongen, onder meer met opslagmedia die je aan kunt sluiten op je Lightning-poort. Ook zijn er diverse hoesjes die je geheugen laten uitbreiden, maar die zijn vaak vrij groot. SanDisk heeft nu een nieuw hoesje uitbracht voor de iPhone 6 en 6s die niet zo groot is en tot 128GB aan opslag toevoegt.


Sandisk iXpand Memory Case

Hoesjes zijn populaire producten voor iPhones, maar de mogelijkheid om direct extra opslag aan je iPhone toe te voegen maakt een hoesje nog functioneler. Dat is precies wat de iXpand Memory Case van SanDisk doet. De hoes doet wel wat denken aan de bumpers die Apple een paar jaar geleden uitbracht, maar dan met een iets dikkere rand en een brede strip aan de achterkant.

Opslag en een battery pack
Er zijn drie versies van deze hoesjes: 32GB voor $60, 64GB voor $100 en 128GB voor $130. Je kunt er meer mee doen dan alleen je opslag uitbreiden. Het is ook mogelijk om er direct een add-on accu bij te kopen, waardoor je je batterij onderweg kunt opladen. Deze accu heeft een capaciteit van 1900mAh. De hoesjes zelf zijn in vier verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk blauw, grijs, rood en blauwgroen. Bij het hoesje krijg je ook een app, waarmee je automatisch al je bestanden kunt sorteren in foto’s, video’s en muziek. Met de app kun je je opslag direct vanaf je telefoon beheren.

SanDisk heeft ook de iXpand Flash vernieuwd, de stick die je onderin je iPhone steekt. Deze stick met USB 3.0-aansluiting heeft nu een slanker design, zodat je ‘m makkelijker kunt gebruiken in combinatie met een hoesje. Via een app krijg je toegang tot de gegevens op de stick. Optioneel kun je ook nog een automatische backup maken van je fotocollectie of je contactenlijst. Sluit je de iXpand Flash aan op de computer, dan werkt deze net als een gewone USB-stick. Je hebt de keuze uit 16GB, 32GB, 64GB of 128GB en de prijzen liggen vanaf €45.

iXpand Flash SanDisk

Andere opties
Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om de opslag van je iPhone te vergroten. Zo kun je, zoals we eerder al benoemden, een microSD-kaart toevoegen via je LightningPort. Heb je alsnog bijna geen opslag meer? Dan is het goed om uit te zoeken welke apps veel ruimte innemen. Hoe je dat doet, lees je in onderstaande tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.