Reacties voor: Opinie: Apple moet meerdere timers in iOS mogelijk maken

Apple zou in iOS meerdere timers tegelijk moeten toestaan. Ook op de HomePod zou dit handig zijn, vooral voor mensen die de speaker in de keuken willen gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Je kan toch een wekker zetten? Ik zie de enkele timer niet echt als een probleem. Zet wel gewoon een wekker op de tijd dat iets klaar is.

  2. Geen behoefte aan. Stel tijd in en *ping* klaar.

  3. Ik ben Ritalin gebruiker en moet om de 3uur medicatie innemen. Ik mis dus echt wel een tweede timer. Timer met “snooze” functie zou ik super graag willen.

  4. Je kan toch ook meerdere wekkers zetten?

  5. Heb liever dat Apple oa spotify connect mogelijk maakt.

  6. Niet alleen de timer heeft een update nodig maar ook de “Niet storen” functie.
    door de weeks ben ik te werk van 8:30 tot 18:00 (ik heb hem ook dan ingesteld van 8:30 tot 18:00) dan wil ik al te graag dat hij aan staat. maar in de weekend staat hij ook automatisch aan en dat valt dan weer tegen.

  7. Dan hoort Alarmed er ook bij.
    Op elke dag herinneringen.
    En zoveel timers als je maar wilt.
    En iCloud. Werk ‘r al jaren mee.

  8. Liever Bluetooth ondersteuning. Schandalig dat dat er niet op zit.

  9. Nou nou, Apple zal erg onder de indruk zijn van deze Opinie…

    Apple heeft een hele lijst van dingen die nog gerealiseerd moeten worden voor de HomePod, en dit is bepaald niet de meest urgente. Bij koken wil je dat alles tegelijk klaar is, ik zet altijd een timer voor het gerecht dat het langste duurt en meet daar de rest aan af. Dan wil je dat die timer op elk moment (visueel) af te lezen is. Ik zou de HomePod daarvoor geen verbetering vinden.

    Als de HomePod hier in Nederland beschikbaar komt zou ikzelf het wel belangrijk vinden als Siri een radio zender zou kunnen laten horen. Misschien zelfs automatisch op het moment dat een bepaald programma of het nieuws begint. Verder de dingen die Apple al beloofd heeft (Airplay 2 en multi-Homepod setups) en het bekende wensenlijstje uit de reviews her en der. Geluid van de TV-set afspelen zou ook handig zijn voor veel mensen met matig TV-geluid.

  10. Shit wat een item. Een luidspreker kopen voor 370 euro die geen high end is maar zelfs in de keuken voor 400 euro ruk is als timer. Moet niet gekker worden. Ik blijf trouw aan mijn Ikea fantast en 2 IGrill2’s 😏

  11. O.M.G.

    Waarom moet Apple jou assisteren in de keuken?
    Meerdere timers op je iDevice ?
    Een beetje ‘kok’ heeft sowieso meerdere wekkertjes klaar staan, mocht dat nodig zijn.
    Ik vind dit echt een non-issue.
    Of je kunt koken, of je kunt het niet.
    Maar vertel me niet dat Apple hierin tekort schiet.
    Lees je recepten, gebruik een klok voor de ‘grote’ timers, een kookwekker voor de kleinere (meer kritische) zaken, en vervolgens je gezond verstand (of de timer op je oven / magnetron etc.)!

  12. Ja. Meerdere timers. Kansloos dat het nog niet kan

  13. Graag ook op de Apple Watch! Mis dat nu echt.

  14. Ja handig. Timer kan sinds ios11 iig secondes instellen ook. Was eerst alleen minuten. Erg blij mee eitje koken luistert bij mij vrij precies 😅. Heb meerdere wekkers , werkt ook. Maar met telefoon nog handiger.

  15. En kun je niet via de HomePod (Siri) een app op je iPhone/iPad te benaderen om de timers in te stellen?

    Dan hoeft Apple alleen maar te zorgen voor de verbinding terwijl je iPhone op de achter grond draait.

  16. Al jaren ben ik een roepende in de woestijn met de wekker: waarom het volume van de wekker niet apart is in te stellen. Zit blijkbaar een verbod op van Apple want geen enkele alternatieve wekker app biedt dit. Waarom blijft er die automatische koppeling met het algehele volume? 🤔 Iedere avond opnieuw volume op 3 streepjes zetten en de volgende dag weer terug naar vol volume. Vergeet ik het onverhoopt een keer dan rest me een dag hoofdpijn omdat ik me kapot geschrokken ben van de harde wekker 😞. Het blijft voor mij een onbeantwoord raadsel: waarom staat Apple het niet toe dat dit apart ingesteld kan worden ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.