Reacties voor: Opinie: 1 jaar AirPods, ik kan niet meer zonder

De AirPods verschenen precies 1 jaar geleden. Ik kan inmiddels al niet meer zonder. De AirPods horen bij mijn standaard uitrusting en ze zijn misschien wel Apple's beste product van de laatste jaren.
Lees het complete artikel → Opinie: 1 jaar AirPods, ik kan niet meer zonder
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 67 reacties

  1. 1000% mee eens!

  2. Origineel geplaatst door Rudra
    1000% mee eens!

    Ik ook 1000%

  3. Mijn beste aankoop in 2017 gevolgd door de iPhone x

  4. Nu nog airports met met een fatsoenlijk geluid. Echt hebben ze daar nog nooit van bass gehoord? En vindt de pasvorm ook waardeloos.

  5. Gebruik ze dagelijks met veel plezier en alle spookverhalen van een jaar terug vallen op interniet jn het niet bij het positieve.

  6. Hier ook!
    Zijn echt top, ook met hardlopen zitten ze perfect.
    Grootste voordeel is met boodschappen doen, hoe vaak ik wel niet gevloekt heb dat de kabel weer achter het winkelwagentje bleef hangen 😁.

  7. Ik heb ook eerst 5x een miskoop gedaan. Bij elkaar duurder dan 1 setje Airpods.
    Geen ander type oordopjes meer voor onderweg voor mij

  8. Heb ze nu een paar maanden. Zitten net zoals de gewone EarPods. Bas iets voller. Ben het eens met de positieve punten. Echter ook even wat kritieke punten:
    – Bel je vaak op de fiets? Vergeet het maar met deze dopjes. De wind blaast recht in de microfoon. En die microfoon met beamforce versterkt het inkomende signaal. Nee, niet alleen voor ie stem. Juist ja, ook de wind.
    – Gebruik je vaak Siri op de fiets? Van hetzelfde laken een pak. Siri verstaat je nauwelijks meer. Geen last van met de earpods.
    – Snel naar een volgend nummer? Dan even een dubbel tap op een dopje. Dat werkt in theorie, maar in praktijk 2 op de 3 keer. Bij de earpods ging het nooit mis.
    – Snel even volume omhoog of omlaag? Dan via Siri. Handig? Nee. Zie het eerste punt. En dat is niet nauwkeurig. Wederom een pluspunt voor de earpods. Niet de airpods.
    – boksen met de airpods gaat niet. Die liggen een meter verderop.
    – op de racefiets met een helm op? De bandjes van de helm raken de uitstekende delen van de airpods. Plop, uit. Geen last van met de earpods.

    Als je met bovenstaande punten kan leven – of voor sommige situaties een paar gewone earpods over hebt – dan zijn ze top. Ik gebruik ze op kantoor en thuis. En soms op de fiets. En de bediening via de watch.

  9. 1 keer per maand de AirPods case opladen? Dan moet je ze wel heel weinig gebruiken. Ik luister gemiddeld 1 uur per dag muziek en ik moet de case om de 7 tot 9 dagen opladen.

  10. Nu heb ik enkel nog maar reviews gelezen over pasvorm/blijven zitten/handig in gebruik….
    Niemand vertelt eens honderduit over de geluidskwaliteit bij muziek. 🙁

  11. Geen moment spijt gehad van mn airpods. Zijn hun geld meer dan waard!

  12. Eens! Ik laad hem wel vaker op. Om de paar dagen. Maar dat komt omdat ik hou van muziek luisteren tijdens het in slaap vallen. En dan is 1 oortje genoeg (ik lig op mijn zij). In De ochtend is het altijd even zoeken, maar zo heeft mijn vriendin geen last van mijn muziek. Daarnaast gebruik ik hem heel erg veel voor bellen. Het is heerlijk om je handen vrij te hebben als je belt.

  13. Ik heb maar van één ding spijt, en dat is dat ik ze niet eerder heb aangeschaft.

  14. Doe mij maar een draadje. Hoef je niet op te laden en superieure geluidskwaliteit.

  15. Pasvorm vind ik persoonlijk ruk. Enige wat de laatste 3 x bij aankoop van een Iphone in de doos achter is gebleven.

    Er zou een adapter bij moeten zitten die betere pasvorm garandeert.

  16. Beste product. Love them. En je ziet ze meer en meer op staat. Juist omdat ze toch wat kosten ben je er voorzichtig mee en steek je ze terug in het doosje. Ik snap mensen net niet meer met een kabel aan hun telefoon. Ook zijn ze veilig op de weg want je hoort het verkeer nog wel . En ze vallen helemaal niet snel uit bij mij.

    Bij grotere headsets sluit je zelf af van alles om je heen wat nogal tot gevaarlijke situaties kan leiden.

  17. De prijs staat mij erg tegen. Heb nu vanuit China een Bluetooth setje oordopjes met ongeveer de vorm van de bovenkant van gewone Apple oordopjes gekocht voor 15 euro. (Met draadje tussen de 2 dopjes) Niet perfect, maar goed genoeg voor een muziekje op de fiets, of filmpje kijken op mijn MacBook. Kan er 12 setjes van halen i.p.v. 1 x EarPods. Keuze snel gemaakt 🙂

  18. Ik wil ze best hebben maar dan zonder die stangen. Zo ga ik niet over straat. Dus zal wel Beats worden met die w1 chip

  19. Ieder oor is anders, en niet bij iedereen zal de pasvorm goed zijn, maar om ze nu meteen waardeloos te noemen.
    Bij mij zitten ze perfect, en ism met de X een geweldige combi. Gelukkig is voor mij de 3.5 Jack weg.
    Spijt dat ik ze niet eerder gekocht heb.

  20. Geluidskwaliteit ruk. Pasvorm ruk. Next!

  21. Ik kan nog wel zonder maar zou absoluut niet meer zonder willen.

  22. Volledig tevreden mee. Voor supergeluid luister je thuis b.v. naar Sonos, maar als oortje uitstekend geluid, zowel in hoog als laag. Zelfs diepe tonen bij zeer laag volume.
    Het enige minpuntje is bij gebruik buitenshuis met omgevingsgeluiden, b.v. op straat of in de auto. Dat gaat ernstig ten koste van het laag. Maar een kniesoor die zich daaraan stoort…

  23. #metoo 😜 Beste aankoop in 2017 samen met iPhone X

  24. Ben er ook erg blij mee. In combinatie met de Boom app op OSX klinken ze super.

  25. Is maar 1 woord voor: FANTASTISCH

  26. Ga voor mij niet werken op de motor, kan dan mijn headset niet meer gebruiken. Heb nu oordopjes in gehoorbescherming laten gieten en verbind die bedraad met mijn headset die met Bluetooth verbonden is met m’n X.

  27. Nou niet zonder kunnen is een groot woord. Maar ik heb nu altijd oortjes bij me voor bellen en lekker compact. Geen draden en moeilijk opbergen. Ideaal om als scheids te gebruiken. Blijf nergens achterhangen. Geen draden en gewoon met Siri bedienen in de regen terwijl je telefoon in je broekzak, rugzak of jaszak zit. Gaan heel lang mee. Dus ideaal.

    Keerzijde schofterig duur en zeker jammer dat procentueel op dit artikel de hoogste regelmatig terug kerende korting zit. Die 149 euro zou eigenlijk een normale prijs zijn. Verder schijnt het beter te klinken dan de standaardoortjes. Geen ervaring mee maar ze klinken ok voor ff muziek en goed voor radio en bellen. Erg goed zelfs. In vergelijk met Eem goede koptelefoon of mijn beats die in mijn tas zit als ik langer wil luisteren dan is deze set minder maar ok. Compressie over Bluetooth is de keerzijde voor kwaliteit

    Ik vind het een goed product. Zit goed en is wel voor de happy ….. of zij die graag aan anderen willen laten zien dat ze erbij horen. 😎

    Maar idd wel weer eens een artikel waarmee Apple zich onderscheid in design en functionaliteit enz en met de bekende Apple te hoge prijs 😂

    En dan vergeet ik bijna de beste feature. Je haalt ze uit je oor en de muziek of radio of wat dan ook stopt en als je ze weer plaatst gaat alles weer verder. Dat is wel de meest briljante feature of all👍👍👍

  28. Origineel geplaatst door Joep
    Geluidskwaliteit ruk. Pasvorm ruk. Next!

    Oh, je vindt ze niks.
    Mag ik ze van je kopen, anders liggen ze maar ongebruikt in een la bij jou

  29. Bedankt voor de uitgebreide review (en alle reacties gisteren)! Ik twijfel al een tijd omdat ik de meegeleverde oordopjes totaal niet fijn vind, maar ben nu ook om en heb ze besteld! Kerstcadeautje voor mezelf 🙂

  30. Ik heb de AirPods 3 weken geleden aangeschaft. Ik vind ze echt geweldig. Ik ben tevreden met de geluidskwaliteit. Deze is in ieder geval beter dan de bedrade EarPods. Ik gebruik ze voornamelijk om naar live radio te luisteren, NPO Radio 1 en NPO Radio 5. Ik ben 59 jaar, sorry!!!. Voor het luisteren naar bijv. Spotify muziek zal ik mijn onear headphones gebruiken.
    Het draagcomfort van de AirPods is echt geweldig. Ik was bang dat ik ze uit mijn oren zou verliezen, of dat ze niet lekker zouden zitten en ik ze steeds moest positioneren. Ik heb de oplaadcase pas na ruim 3 weken hoeven op te laden. Echt ideaal voor op mijn lange vliegreizen naar- en van Aruba,. Ik heb geen spijt van mijn aankoop.

  31. Origineel geplaatst door Robin
    Pasvorm vind ik persoonlijk ruk. Enige wat de laatste 3 x bij aankoop van een Iphone in de doos achter is gebleven.

    Er zou een adapter bij moeten zitten die betere pasvorm garandeert.

    Bij mij passen ze ook helemaal nooit. Zal ze helaas dus ook nooit aanschaffen.

  32. Vraag: als de AirPods niet in de oren zitten en ook niet in de case (bv. los in de broekzak), verbruiken ze dan energie?

  33. Wat ook handig is, het bedienen van de airpods via de watch. Met de crown het volume.

  34. 1000% tevreden en zeker geld waard

    Opmerkingen
    Aanmelding/connectie: goed
    Bellen: goed
    Sporten: goed
    Audio muziek: goed, maar geen hifi
    Film: goed, maar geen hifi
    Pasvorm: bij mij goed
    Gewicht: goed
    Batterijduur: goed
    Comfort case: goed
    Oplaadsnelheid : goed
    Connectie met andere merken telefoon: ja

  35. @Freaky: Koop beats. Die barsten van de bas, ook al heeft dat niets met een fatsoenlijke geluidsweergave te maken. De Airpods bieden een wat mij betreft zeer goede geluidsweergave, over de gehele linie en voor alle soorten muziek. Ik vind ze vaak zelfs beter dan veelgeroemde oortjes die ik heb (gehad): B&W’s C5’s en Sennheisers Momentums.

  36. @Gert: Zie mijn reactie op Freaky.

  37. Ik ben voor de beats X gegaan, ook met de W1 chip. Deze passen gelukkig in mijn oor en vallen niet uit tijdens het sporten, oprecht de ultieme gadget voor op kantoor, fiets, auto, ov, sport. Al zou de earhoox passen opende AirPods en dan ook nog in de case dan had ik deze gekocht

  38. Zoals ik gisteren ook al reageerde op het artikel over geen AirPods onder de kerstboom: ik kan me alleen maar aansluiten bij de positieve reacties. Ik ben van nature niet gewend veel geld voor mezelf uit te geven, maar nadat ik wat moeilijke omstandigheden had overleefd, besloot ik mezelf deze oordopjes cadeau te doen. Het overtrof al mijn verwachtingen, tot mijn eigen verbazing. Ik ervoer een geweldige vrijheid als ik die dingen in had. Ik ging ook ineens veel meer muziek en podcasts luisteren, zelfs tijdens de honden uitlaten. Helaas ben ik ze na 7-8 weken gebruik al weer kwijt geraakt (“geleend” door iemand?) en ik kan het nog niet over mijn hart verkrijgen om weer zo een bedrag aan ‘oordopjes’ uit te geven. Maar wat baal ik hiervan dat ik ze niet meer heb… 😤

    TIP: schakel ‘zoek mijn AirPods’ in vóórdat je ze kwijtraakt!

  39. @Ed: Eindelijk iemand die dit probleem ook heeft!
    Ik heb ze ook al een tijdje, gebruik ze veel minder vaak dan m’n vorige Bluetooth oortjes van Alixpress van €8,-
    Siri verstaat me buiten gewoon nooit en al helemaal niet tijdens het fietsen, hardlopen of wandelen. Hopelijk komt daar met een update nog een oplossing voor. Door het gefrustreerd tappen op de AirPods op de fiets ben ik er al eentje verloren.
    Siri verstaat me via m’n iPhone en of Apple watch wel uitstekend.

  40. Ook ik sluit me hierbij aan. De airpods zijn geweldig voor in bed mee te slapen/relaxen maar ook op de fiets naar het werk etc gebruik ik ze.

    Het grootste nadeel is de batterij. Je kan de airpods met mijn gebruik waarschijnlijk na 3 jaar wel weggooien omdat de batterij dan helemaal dood is. Garantie heb je dan niet meer, en reparaties accepteerd apple niet vanwege de lijm.

  41. Airpods op de fiets? 👍🏼 Dan lig je tenminste wel in stijl onder die auto.

  42. @Schuilnaam: ….Al zou de earhoox passen opende AirPods en dan ook nog in de case dan had ik deze gekocht

    Wat bedoel je hier precies mee?

  43. EarPods? Wat zijn dat?

  44. Zal ik dan ook maar melden dat ik een supertevreden gebruiker van de AirPods ben?

    Mijn oren zijn ook anders dan alle andere oren en mijn ervaring is dat de pasvorm van Apple Ear-/AirPods voor mij de enige is die lekker én goed zit. Menig in-ear dopjes (al dan niet bedraad) zijn retour Bol/Coolblue gegaan.

    De aanschafprijs is des Apples en dat heeft mij ook eerst weerhouden van aanschaf. Maar comfort en prijs/kwaliteit verhouding zijn (IMHO) bij Apple dik in orde dus heb ik ze gekocht. 100% tevreden en geen dag spijt. Wat een vrijheid 👌🏻

  45. Origineel geplaatst door Rafael
    Eens! Ik laad hem wel vaker op. Om de paar dagen. Maar dat komt omdat ik hou van muziek luisteren tijdens het in slaap vallen. En dan is 1 oortje genoeg (ik lig op mijn zij). In De ochtend is het altijd even zoeken, maar zo heeft mijn vriendin geen last van mijn muziek. Daarnaast gebruik ik hem heel erg veel voor bellen. Het is heerlijk om je handen vrij te hebben als je belt.

    Herkenbaar! 🙈

  46. Origineel geplaatst door Roberto
    Wat ook handig is, het bedienen van de airpods via de watch. Met de crown het volume.

    Ja dat doen ze fdan wel want hij staat dan wel in verbinding met je iPhone alleen niet zoveel want ze spelen dan niks af.

  47. Origineel geplaatst door belgiumiphone
    Vraag: als de AirPods niet in de oren zitten en ook niet in de case (bv. los in de broekzak), verbruiken ze dan energie?

    Ja een klein beetje.

  48. Zeer tevreden. Het enige is dat ze veel beter connecten met de ipad dan met de iphone, vaak moet ik nog handmatig connecten.

    En de zoekfunctie slaat eigenlijk nergens op, werkt alleen als ze niet in de case zitten, maar dan looen ze leeg, dus vind je ze nog niet.

    Verder is het het beste Apple product.

  49. Origineel geplaatst door Freaky
    Nu nog airports met met een fatsoenlijk geluid. Echt hebben ze daar nog nooit van bass gehoord? En vindt de pasvorm ook waardeloos.

    Wel eens bij nagedacht dat bass en pasvorm met elkaar te maken heeft. Het geluid is meer dan prima indien de pasvorm goed is.

  50. Heb al sinds mijn 5e jaar één doof oor. Zou dus wel één airpod willen aanschaffen. Maar ja, dat kan dus weer niet…

  51. Ik heb de Beats-X. Ook zonder draad, met M1 chip en wat ik heel handig vind: Als je ze niet gebruikt, kun je ze even op je nek hangen. Geluid is prima. Prijs is beter dan de Earpods.

  52. Origineel geplaatst door Flieps
    Ik heb de Beats-X. Ook zonder draad, met M1 chip en wat ik heel handig vind: Als je ze niet gebruikt, kun je ze even op je nek hangen. Geluid is prima. Prijs is beter dan de Earpods.

    Hear hear.. Ook de Beats-X aangeschaft, vanwege bovengenoemde redenen, maar voornamelijk ook omdat je geluid snelhandmatig simpel kunt bedienen. Absurd dat je dat bij de pods met Siri moet doen, je wil toch niet in openbare ruimte harder of zachter lopen roepen…

  53. Ik heb ze na een half jaar op marktplaats gezet.

    Als sounddesigner en producer ben ik nagenoeg altijd met geluid bezig.
    En natuurlijk betekent dat ook veel verschillende speakers, koptelefoons en dopjes testen en gebruiken voor referentie voor goeie producties.

    Los van dat ze, ook op consumenten niveau, een matig geluid hebben met een redelijke smilecurve in frequenties, is de pasvorm echt een dooddoener voor de kwaliteit die het geluid potentieel kan hebben.
    Praktisch zijn ze niet snel en efficient in gebruik, zeker niet tijdens sporten of op de fiets.
    Ik ben het echt op weinig vlakken eens met het enthousiasme van deze review, de prijs kwaliteit is verre van in verhouding.

    Daarnaast zoals ik zij, gebruikte ik ze veel en had ze veel bij. Ik heb in 1 op de 5 situaties dat ik wanneer ik ze ergens heb neergelegd, er 1tje misplaatst is. Dan kan je natuurlijk zeggen, ja maar dan moet je de case pakken. Maar om telkens bij in en uit doen van oordopjes, per se in mijn tas moeten graaien naar een case om ze daar in te stoppen zodat ik ze 10 minuten laten weer eruit mag vissen niet handig. Ik vind een setje losse dopjes ongeloofelijk geen goede ontwikkeling want die raak je kwijt. Geen kabel tussen je device en dopjes is handig, maar tussen de dopjes zelf liever wel nog een kabel, dan kan ik ze ook gewoon om de nek hangen als ik ze niet gebruik in plaats van tactisch nadenken over hoe en waar ik ze plaats.

    Uiteindelijk als het gaat om bluetooth dopjes, gebruik ik nog het meest de powerbeats 3, nog steeds een ongelofelijk gekleurd geluid. Maar pasvorm, batterijduur en geluid, zijn vele malen beter. Ik had ook de powerbeats 2 gebruikt daarvoor, tevreden mee, maar de W1 chip zorgt ook voor veel betere signaal processing en het geluid in de powerbeats 3 is echt van zeer goed geluid voor de prijs.

    Overigens vind ik het jammer dat er nagenoeg geen enkele onderbouwing of vergelijking wordt getrokken, want zo wordt een goed gevormde opinie natuurlijk een stuk minder overtuigend.

  54. Helemaal met Flieps eens. En de geluidsisolatie van de Beats-X is beter, zo kan ik in de bus prima muziek luisteren op ~20% volume i.p.v. ~60%. Dit maakt de busreis toch wat meer ontspannen.

  55. Airpods kort gehad maar terug gebracht omdat ze uitvielen. Had zelfs siliconen hoesjes gehaald om ze stroever en betere pasvorm te geven maar dan passen ze niet meer in de case.
    BALEN!
    Ik vind het een topproduct, werkt fantastisch, handzaam en goed genoeg geluid voor zo’n klein oordopje. De echte audiofiel zal hier denk ik niet voor kiezen.

    Hopelijk maken ze in v2 de pasvorm zo dat ie aanpasbaar is aan verschillende oren.

  56. Na 1 jaar steeds meer geïrriteerd door de telkens wegvallende verbinding, zelfs tijdens telefoongesprekken en terwijl er staat dat ze verbonden zijn! Al tig keer gehad bij bellen dat er nul geluid is terwijl de lijn wel gewoon open staat. Alles opnieuw installeren bla bla bla helpt helemaal niets. Ook de Apple Pencil heb ik om die reden weggegooid en ik denk dat de Airpods 2018 evenmin gaan halen.

  57. Nooooo, ik wilde ze bestellen! Twijfel al zooo lang en mede door dit artikel en de reacties dacht ik… twijfel is doen! Maar bol.com heeft ze van de site gehaald!

  58. Origineel geplaatst door MJ
    Nooooo, ik wilde ze bestellen! Twijfel al zooo lang en mede door dit artikel en de reacties dacht ik… twijfel is doen! Maar bol.com heeft ze van de site gehaald!

    Bij Amac voorraad online en bij 45 winkels

  59. Helemaal mee eens! Ik heb ze nu ook precies een jaar en vind ze erg handig! De batterij gaat lang mee en de geluidskwaliteit vind ik erg goed. Het hangt er daarbij wél van af hoe je ze in je oor doet: als je het ‘steeltje’ meer recht naar beneden doet ipv schuin naar voren, hoor je veel meer bassen!

  60. Bij mij blijven de EarPods (en de voorganger) ook al jaren in de doos zitten omdat de pasvorm en geluidsisolatie niet best zijn. Om die reden zou ik ze nooit overwegen.

    Ik heb de BeatsX gekocht die ook een Apple W1 chip hebben. Bevalt mij beter.

  61. Heel tevreden, geluid is voor mij super, ze passen perfect, vallen er niet uit, ook niet bij het joggen.
    Connectie met iPhone verloopt vlekkeloos. Gebruik wel mijn iPhone om volume hoger of lager te zetten of volgend liedje af te spelen. Dat stoort mij niet. Als ik met iemand praat, haal ik gewoon 1 oortje eruit, geluid stopt, steek het oortje er weer in, muziek speelt verder. Ook ik heb al veel oortjes en hoofdtelefoons gekocht. Ik wil nu geen ander meer. Ik moet geen technische analyse over het geluid. Voor mij is het perfect. Geen last van omgevingsgeluiden (speel op max vol). Maar de omgeving rond mij mss wel. Voor mijn zoon passen ze niet, ze vallen er gewoon uit als hij zijn hoofd scheef houdt, bij mijn dochter geraken ze er moeilijk in en passen ze dus niet goed. Ik heb dus geluk. Ik vind het opbergdoosje een geweldige uitvinding. Compact en praktisch. Zijn geld 100 % waard, ik heb ze gekocht aan 150 euro.
    Was een beetje bang in de Fitness, maar ondertussen ben ik lang niet de enige meer… je voelt ze niet meer zitten en je vergeet dat je ze in hebt.
    Kan me wel voorstellen als je zoveel geld geeft en ze passen niet goed dat dit balen is. Dus mss best ergens passen als je zeker wil zijn?
    1 jaar AirPods, ik kan niet meer zonder, klopt.

  62. Na het lezen van deze ervaringen heb ik ze dan toch maar besteld. Bij Wehkamp met nog eens €50 korting (Kerstpakket!). Ik ben benieuwd.

  63. De geluidskwaliteit van bedraad is nog altijd beter, dus als muziekfreak word ik niet vrolijk van die draadloze dingen. Alleen Apple spint garen bij het schrappen van een normale uitgang en jammer genoeg wordt die keuze door iCulture goedgepraat.
    Verder vallen die rotdingen de hele tijd uit, maar dat kan ook aan mijn oren liggen 🙂

    Ik houd het bij mijn bekabelde Focals.

  64. Origineel geplaatst door Aernout
    Na 1 jaar steeds meer geïrriteerd door de telkens wegvallende verbinding, zelfs tijdens telefoongesprekken en terwijl er staat dat ze verbonden zijn! Al tig keer gehad bij bellen dat er nul geluid is terwijl de lijn wel gewoon open staat. Alles opnieuw installeren bla bla bla helpt helemaal niets. Ook de Apple Pencil heb ik om die reden weggegooid en ik denk dat de Airpods 2018 evenmin gaan halen.

    Als je ze weg gaat gooien, gooi ze dan naar regio 010, dan vang ik ze daar wel op 😄. Graag hoor ik waar ik dan moet gaan staan 🙏🏼

  65. Origineel geplaatst door Joep
    Geluidskwaliteit ruk. Pasvorm ruk. Next!

    Origineel geplaatst door Niek
    Oh, je vindt ze niks.
    Mag ik ze van je kopen, anders liggen ze maar ongebruikt in een la bij jou

    Ik heb ze doorgegeven aan m’n vriendin. Die is niet zo kritisch wat geluidskwaliteit betreft.

  66. Origineel geplaatst door Roberto
    Wat ook handig is, het bedienen van de airpods via de watch. Met de crown het volume.

    Origineel geplaatst door Jacob Loosman
    Ja dat doen ze fdan wel want hij staat dan wel in verbinding met je iPhone alleen niet zoveel want ze spelen dan niks af.

    Hoe bedoel je? Werkt vlekkeloos hoor. Muziek afspelen via iphone en bedienen met watch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.