Reacties voor: ‘1,2 miljoen Nederlandse huishoudens hebben slimme beveiliging’

Stijging van 36%
Uit onderzoek blijkt dat inmiddels bijna 1,2 miljoen Nederlandse huishoudens slimme beveiligingsapparatuur hebben. Ten opzichte van 2017 is dit met 36% gestegen. De beveiligingscamera is het populairste apparaat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Heb tot nu toe alleen 6 Nest Protect rookmelders in huis. Puur om het feit dat ze via een stem kunnen zeggen wat en waar er iets aan de hand is. Leek me veel veiliger dan een systeem dat alleen maar gaat piepen.

    Ben nog naar een alarmsysteem aan het kijken, maar er lijkt niet iets te zijn dat met Homekit werkt.

    Voor een camera wacht ik nog even af hoe dat straks met Homekit Secure Video gaat werken. Dat klinkt aantrekkelijker dan die cloud abonnementen van camera fabrikanten

  2. Een slim beveiligingsapparaat roept bij mij de vraag op of er ook niet-slimme bestaan? Even los van de waakhond dan…

  3. En wie kijken er allemaal mee in al die huizen?😈

  4. Mooi spul, maar ik wacht nog op de release van de Nest Secure in Europa… dat duurt ook lang. Iemand iets gehoord over een releasedatum?

  5. @Marc: helemaal niemand kijkt mee zolang je het heft zelf in handen neemt en niet afhankelijk bent van derden (cloud diensten etc.) Wat je daarvoor kunt doen? Home Assistant gebruiken (niet voor iedereen weggelegd).

    Wat krijg je ermee? Klik op de link en zie hoe zoiets er uit kan zien!

  6. 5 camera’s aangesloten op Mn Synology. Heb geen behoefte aan maandelijkse abonnementen en ook nog eens dat de kans er is dat ze mee kunnen kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.