Reacties voor: Workout-sessie slurpt meeste energie uit Apple Watch

Uit onderzoek is gebleken dat de batterij van de Apple Watch bij bijna alle gebruikers probleemloos een dag mee gaat. De meest batterijvretende applicatie is het gebruik van de Workout-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Het klopt inderdaad dat de workout app de batterij leeg zuigt! Toen ik de Watch in mei dit jaar voor het eerst in gebruik nam en iedere dag de workout app gebruikte maakte ik me echt zorgen over de batteri duurj. Nu ik daar selectiever in ben gaat de lading wél een dag mee!

  2. Apple watch gaat makkelijk een dag mee
    Je moet niet continu mee bezig zijn maar anders haalt die het makkelijk

  3. Logisch he, aangezien de hartslag dan meerdere keren per minuut gemeten wordt.

  4. De watch gaat om de 2 dagen bij mij op de lader
    Activiteit app word gebruikt
    ( apple watch sport 42mm )

  5. Op normale dagen (18 tot 19 uur) verbruikt mijn batterij tussen de 55% en 65% (07:00u tot +/- 01:00u/01:30u). Wanneer ik tijdens het sporten de workout app gebruik verbruikt de watch inderdaad een stuk meer en kom ik (als ik naar bed ga) uit op zo’n 10% tot 15% batterijlading.
    Ik heb de 42mm Sports Watch.

  6. Eind van de dag 45%. 1 uur per dag workout app. Apple watch sport 42 mm

  7. Apple watch sport 42mm. Einde van de dag haal ik makkelijk, meestal nog 60-70% batterij over. Met de workout app (hardlopen) red ik het net tot het einde van de dag (20% over)

    Echter, ik heb al 2 keer een leeg horloge gehad na een langere sport activiteit.

  8. Tevredenheid is ook het managen van de verwachtingen: als je al in een vroeg stadium meldt dat de watch snachts aan de oplader moet, valt het veel mensen positief op als hij soms 2 dagen haalt… 💤

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.