Reacties voor: Onderdelen van budget iPhone samengebracht in video

Techdy heeft met plastic onderdelen van de budget iPhone een video gemaakt. Ook verkopen ze een budget iPhone-kloon die op Android draait.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Ziet er goed uit!

  2. Bij Samsung roepen de meeste hier, “goedkoop plastic” terwijl de 3G/3GS ook van plastic was 😉

    Maar nee, omdat er een apple logo erop zal zitten is t hoogwaardig plastic vanuit mars…

    En toch zal de budget iPhone minimaal 400 euro gaan kosten.

  3. De enige rede waarom de toestellen van samsung goedkoop aanvoelen is omdat de achterkant te makkelijk los gaat en dat er lucht tussen zit daarom klinkt het ook hol, en de iphone 3gs had een solide achterkant zonder plastic klep.

  4. Origineel geplaatst door apple user
    Bij Samsung roepen de meeste hier, “goedkoop plastic” terwijl de 3G/3GS ook van plastic was Maar nee, omdat er een apple logo erop zal zitten is t hoogwaardig plastic vanuit mars…En toch zal de budget iPhone minimaal 400 euro gaan kosten.

    Je het verschillende kwaliteiten van plastic en die in iPhone 3Gs en ouder voelt degelijker aan dan die in de Galaxy.

    In landen waar de economische crisis sterk heeft toegeslagen, zoals in Spanje en Italië

    Oh ja, het is crisis en mensen hebben natuurlijk 400 euro voor een iPhone.

    Maar die Basic BEar, 2GB RAM, 16Gb geheugen en een 1,7Ghz quad-core, nou Apple de nepperd is krachtiger dan iPhone 5, als iPhone 5S zo krachtig wordt als de Basic Bear en iPhone 5 krijgt een budget logo en blijft hetzelfde voor 400 euro is iedereen tevreden.

  5. @apple user: 399 is aantrekkelijker

  6. Dit kan nog al eens goed uitpakken voor de concurentie, er zijn een hoop iPhone gebruikers die de iPhone gebruiken omdat het een iPhone is en omdat ze denken dat dit ze een soort Status geeft. Zodra dit komt te vervallen omdat Apple een merk wordt voor “iedereen” (dus ook voor de budget consument) is die “geweldige” feature verdwenen en kunnen ze dus eindelijk een eigen keuze maken.

    Origineel geplaatst door apple user
    Bij Samsung roepen de meeste hier, “goedkoop plastic” terwijl de 3G/3GS ook van plastic was Maar nee, omdat er een apple logo erop zal zitten is t hoogwaardig plastic vanuit mars…En toch zal de budget iPhone minimaal 400 euro gaan kosten.

    Correctie, kunstof. Kunstof is niet altijd plastic maar plastic is wel altijd kunstof.

  7. Ik hoop dat het allemaal niet waar is en Apple gewoon verder gaat hoe ze dat tot nu toe altijd hebben gedaan.

  8. Hoop dat het niet waar is. Deze strategie is zo on-Apple.

    Dit is absoluut niet de weg die Apple moet inslaan. Apple hoort altijd hoogwaardige producten te maken en een budget iPhone is er al (iPhone 4).

  9. Idd, apple is klasse en moet men kunnen onderschijden… eenmaal deze tot de androidgroep gaat behoren is er niks meer leuk aan.

  10. Spanje en italie crisis? Spanje ja italie nee.
    Ik werk in beide landen tussen de mensen en nee in italie is er geen miserie en Spanje Portugal en Griekenland wel. In italie is de crisis een politieke kwestie. Italie is nog steeds het 6 de rijkste land ter wereld en de 4de in export. Hier worden meer iphones en samengesteld verkocht dan wij ons kunnen inbeelden .

  11. Als Apple geen budget model uitbrengt dan houdt het een keer op voor Apple, de concurrentie is moordend, kijk naar de Galaxy S4, dat is dé grote concurrent van Apple, en terwijl een iPhone 5 na bijna 10 maanden in het beste geval 50 euro goedkoper te koop is dan toen die uitkwam, is de jongere S4 nu al 150 euro goedkoper te verkrijgen, vonsumenten letten daarop want voor de prijs van een iPhone 4 abo heb je ook een S3 van vorig jaar en de meeste kiezen helaas die laatste.
    Oftewel er moet er een tussenweg komen voor Apple voor het te laat is, Apple zal er niet zo veel last van hebben maar de iPhone wel als hij zo extreem duur blijft.

  12. Origineel geplaatst door Patryk
    terwijl een iPhone 5 na bijna 10 maanden in het beste geval 50 euro goedkoper te koop is dan toen die uitkwam, is de jongere S4 nu al 150 euro goedkoper te verkrijgen,

    Wat ik hier voornamelijk uit leer is dat een Samsung een barslechte investering is.
    Mensen die de S4 onlangs kochten, leveren nu al 250,- in als ze ‘m te koop zouden zetten.
    Doe mij maar spul wat meer waardevast is. 😉

  13. Origineel geplaatst door Donstil
    Correctie, kunstof. Kunstof is niet altijd plastic maar plastic is wel altijd kunstof.

    Sorry, kan het niet laten: kunststof moet het zijn.

    €400,00 met een abo is waarschijnlijk €0,00 bij het goedkoopste abo. Met is iPhone 5 nog altijd meer dan €200,00 bij het goedkoopste abo.

  14. Ik kan me de scheurtjes in de achterkant van de 3G(S) nog goed herinneren (bij de speakeropeningenen en de cameralens). Wat een drama, de diverse fora stonden er bol van.

    Zou Apple dat risico nog eens nemen?

  15. Dit doen ze omdat veel mensen zeiden dat ze Apple kochten voor het design, al was het ten diepste gewoon de verslaving aan Apple die ze niet wilden vertellen.

    Tenminste, ik herken het een beetje. Ik wil Apple omdat ik van Apple hou, maar hoe leg je dat uit aan de buitenwereld dat je zevenhonderd euro over heb voor een telefoontje.
    Dus zei ik vaak maar dat het het design was.

    Nu hebben deze androidboys een telefoontje gemaakt die goedkoper is, met hetzelfde design.

    Denk ik.

  16. Landen in Afrika? Die mensen zijn blij dat ze kunnen drinken of eten niet een iphone

  17. De concurrentie heeft daar bij nooit last van, en het is alweer paar jaar terug dat de 3GS uitkwam dus weten ze dat vast wel te voorkomen dit keer.

  18. @Raf: Afrika is een groot continent met een telecom-markt die gigantisch in opkomt is. Je beeld van een compleet continent op enkel de armste landen ervan baseren levert natuurlijk nooit een goed plaatje op. Roemenië is ten slotte ook niet representatief voor heel Europa.

  19. @Jaap: Je hebt gelijk, maar Afrika wordt overspoeld door Chinese smart-phonies dus daar heeft Apple niks te winnen.

    Waarom je tijd steken in slechtere phones met kleinere marges als je al het grootste bedrijf ter wereld bent? Apple heeft geen conquer the world-strategie zoals Samsung.

  20. In Roemenië kopen ze wel meer smartphones dan in België en Nederland samen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.