Reacties voor: Waarom wij verwachten dat Apple nog een iPad-event organiseert

Apple kondigde de nieuwe 9,7-inch iPad aan, maar wat ligt er nog meer in het verschiet? Hoe zit het met een nieuwe iPad Pro en een compleet nieuwe 10,5-inch iPad? En waar blijven de nieuwe Macs?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Al járen aan het uitkijken naar een nieuwe mac pro. Ben benieuwd of Apple echt gaat voor 4 jaar geen update…

  2. Mijn voorspelling is dat de nieuw iPads Pro pas geïntroduceerd worden ná de iPhone 8. Ze willen een enorme klapper maken met de iPhone 8 en daarom geen hints weggeven met een iPad Pro die ongetwijfeld veel overeenkomsten zal hebben met de iPhone 8 (processor, kleinere rand scherm etc). Daarom denk ik dat een iPad Pro wél pas in het najaar gepresenteerd wordt. Net als de Macs trouwens hoewel ik daar een eerdere aankondiging zeker niet voor uitsluit.

  3. Ik ging er steeds al van uit dat er nog een voorjaarsevent komt van Apple. ‘Tussendoor’ zonder Keynote geïntroduceerde producten komen bij Apple nooit in de plaats van een event. Bovendien: de opening van het nieuwe Headquarters ApplePark is een uitstekende gelegenheid om een paar van de béste nieuwe producten van het jaar te presenteren. Dan moet het natuurlijk wél iets bijzonders zijn.

    Ik verwacht tenminste zoiets als een 10.5″ iPad, misschien een vernieuwde iPad Pro, maar vooral nieuwe iMacs in een nieuw design en met spetterende specs. Apple heeft iets goed te maken! Of zou Apple tóch met een Apple Smart Televisie of komen? Ik weet dat er weinig over wordt gepraat en er weinig kans op is, maar ik kan geen reden verzinnen waarom Apple het niét zou doen. Een Smart TV is het énige belangrijke en veel gebruikte beeldscherm device dat Apple nog niet heeft en een grote open plek in Apple’s eco system.

  4. Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat Apple de opening van het Apple Park zal laten samenvallen met een eventueel event voor de iPad. Geloof me er komt helemaal niets meer tot de zomer. Maar dan gaan alle remmen los. Begint met WWDC 2017. Ik verwacht toch wel een paar mooie toevoegingen in iOS hoewel er maar bitter weinig nieuws bekend is. Maar wel een mooie solide update van iOS. Mogelijk ook mooie aankondigingen van een TV dienst van Apple? De laatste veranderingen in de huurvoorwaarden doet vermoeden dat Apple weer om de tafel heeft gezeten met de producenten.

    Apple Park is nog niet helemaal af. April komt net iets te vroeg en daarom (met nog vele andere redenen) geen iPad event. Natuurlijk zal er binnenkort begonnen worden aan de verhuizing maar reken maar dat ze zeker nog een jaar bezig zijn met kleine aanpassingen. Bovendien vreet de verhuizing enorm veel tijd en energie van het personeel. Daarom staat alles op een redelijk laag pitje tot de zomer.

    De introductie van de iPhone 8 (of hoe die ook mag heten) en het 10 jarig jubileum van de iPhone (strikt gezien al geweest natuurlijk) is dé uitgelezen mogelijkheid om de pers en het publiek te verwelkomen op het nieuwe Apple Park. Ik verwacht tegen die tijd een knaller van een keynote met daarin een nieuwe iPhone, nieuwe iPad Pro’s, nieuwe Macs (hoewel een eigen Mac event op zich ook goed zou kunnen, zeker als ze alle Macs updaten!), een nieuwe Apple TV en hopelijk zelfs nieuw AirPort apparaten.

    Een van de grootste vragen die ik heb is de Apple Car of wat daar van over is gebleven. Het is akelig stil. Ik vrees een project waar Apple miljarden in gepompt heeft maar waar nooit wat uit zal komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.