Reacties voor: Olio maakt ‘betaalbare’ smartwatch van 24-karaat goud

Olio heeft gouden smartwatches aangekondigd van 18 en 24 karaat. Ze zijn qua uitvoering en prijsklasse een concurrent voor de Apple Watch én werken met de iPhone samen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Wat een bakbeest!

  2. Ik vind het wel een erg “stevig” apparaat. Voordeel is wel dat het er niet uitziet als een smartwatch (in tegenstelling met de ᴡᴀᴛᴄʜ).

  3. Mooi klokje!

    @Gonny: de prijs is me niet helemaal duidelijk. Ik lees in het artikel namelijk het volgende:”Voor een lederen bandje betaal je $1195 en de gouden armbanden zijn voor $1395 in huis te halen.”En even verderop:”Het goedkoopste model kost $945 (lederen bandje, goud of rosegoud) en het duurste model kost ‘slechts’ $1195 (schakelarmband in goud of rosegoud).”

    • @Knarf: Ja, je hebt gelijk. De eerste prijzen die ik noemde waren de oorspronkelijke prijzen (ik was eerder al aan het artikel begonnen). Het tweede rijtje prijzen zijn het gevolg van een prijsverlaging, zoals te zien is op de site. Het moet dus $945 en $1145 zijn.
      Excuses voor de verwarring!

  4. Mijn voorkeur gaat toch nog steeds uit naar de Kairos mechanical smart watch hybrid. Voor dezelfde prijs heb je dan toch even iets anders dan een beeldschermpje om je pols hangen.

  5. Ze verzenden (nog) niet internationaal, alleen US.

  6. Op hun site: shipping: united states only 😡. Overigens verloopt de verkoop niet vlot: 1 week geleden van gouden model nog 40 te verkrijgen, vandaag nog 38 ! Dus in 1 week 2 gepreorderd!

  7. Origineel geplaatst door Knarf
    Mooi klokje! …

    Hij heeft anders nog steeds hetzelfde euvel als de (gewone) Model One waar je destijds nog op afknapte 😉: de hap bovenin uit de ronde wijzerplaat/display

    En een dikke blinde zwarte rand (bezel).
    Persoonlijk stoort mij dat juist bij deze uitvoering nog meer dan destijds bij de zwarte en zilveren modellen.

  8. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Herinner je je de Olio Mobile One nog? Deze smartwatch werd afgelopen maart aangekondigd en trok onze belangstelling omdat …

    Hm, in het artikel waar je naar verwijst heet hij nog “Model One” (was ‘Mobile One’ niet iets uit The Thunderbirds?😁). En dat artikel stamt uit juni, kennelijk trok hij dus niet al meteen bij de aankondiging in maart jullie belangstelling genoeg om er ook iets over te schrijven 😉 ?

  9. @Ferryman: A true detective! 😉
    Je hebt wel gelijk, de ‘hap eruit’ stond mij destijds ook tegen en verdient nog steeds geen schoonheidsprijs, maar misschien door het gouden ontwerp dat ik het minder storend vind. In deze vorm vind ik het een mooi klokje, of ik hem aan zou schaffen… dat is een tweede.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.