frontback-happy

Selfie-app Frontback stopt toch niet

De Belgische selfie-app Frontback zou verdwijnen, maar dankzij een mysterieuze partner kan de app toch blijven bestaan.

frontback fotoEven leek het erop dat de Belgische app Frontback voorgoed zou verdwijnen. Maar dankzij een gulle nieuwe partner kan de app blijven bestaan. De selfie-app heeft een deal gesloten met een voorlopig anonieme partij, die ervoor zal zorgen dat de app de komende tijd gewoon blijft bestaan. Wel zullen de oprichters opstappen.


Frontback is een app waarbij je een foto maakt met beide camera’s op je iPhone. Zo krijg je een unieke combinatie van een foto én een selfie met jouw reactie. Bij een opmerkelijke situatie kun je verbaasd kijken of een gekke bek trekken. De mysterieuze partner die de app verder gaat ondersteunen, vindt dat er “iets ongelooflijks” achter het concept schuilgaat. Er zullen “frisse ideeën” worden toegepast, zodat we er hopelijk nog lang van kunnen genieten.

Lees ook: De beste selfie-apps voor de iPhone

Een paar dagen geleden zei Frontback CEO Frédéric della Faille nog, dat het niet mogelijk was om met de app een kritische massa te bereiken en dat het niet gelukt was om een bestendig sociaal netwerk op te bouwen. Het plan was om op 15 augustus te stoppen. De nieuwe partner ziet blijkbaar nog wel kansen en gaat met een nieuw team aan de slag:

We just signed an agreement with a partner who believes as much as we do that there’s something incredible with Frontback. This partner is fully committed to make Frontback an even better place to share your moments, we were impressed by how much they understand the platform and we will help the new team to make the transition as smooth as possible.

Zowel Della Faille als medeoprichter Melvyn Hills zullen straks niet meer bij Frontback betrokken zijn. De app won ooit een iCulture Award als een van de beste Belgische apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 augustus 2015 om 7:30
Onderwerp
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.