iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: Angry Birds 2, Lrn, LockItUp en meer

Wat waren deze week de nieuwste apps voor de iPhone, iPad en iPod touch? We zetten ze in de rubriek App Gemist op een rij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Numerous

Met Numerous kom je er al snel achter hoe belangrijk getallen zijn. Met de app stel je zelf een dashboard samen met cijfers die voor jou relevant zijn. Handig als je veel met Twitter of Instagram doet, of IFTTT vaak gebruikt. Lees ons artikel over Numerous.

Hourglass

Met Hourglass kun je de seconden tot je vakantie, verjaardag of een andere dag aftellen op de Apple Watch. De iPhone-versie van de app heeft ook een widget voor het Berichtencentrum. Lees ons artikel over Hourglass.

Angry Birds 2

Angry Birds 2 is vanaf deze week te downloaden in de App Store. Zijn er genoeg nieuwe dingen toegevoegd om jou weer enthousiast te maken over het slingeren van boze vogels? Lees ons artikel over Angry Birds 2.

Znapin

Is je selfie-verslaving toe aan een nieuwe impuls, of wil je gewoon een goed excuus om je vrienden gekke bekken te laten trekken? Znapin komt beide behoeftes tegemoet. Lees ons artikel over Znapin.

Lrn

Heb je jezelf al jaren voorgenomen om JavaScript onder de knie te krijgen, maar kom je er maar niet aan toe? Misschien dat Lrn je dankzij de toegankelijke manier van lesgeven over de streep trekt. Lees ons artikel over Lrn.

Sneekweek

Je vrienden kwijt lopen op een drukbezocht evenement komt vaker voor dan je zou willen, maar tijdens de Sneekweek van dit jaar kun je dit gemakkelijk voorkomen. Zolang de Sneekweek-app maar op je iPhone staat. Lees ons artikel over Sneekweek.

Cut the Surge

Moet je tien minuutjes wachten met het bestellen van die Uber, of juist nu tot actie overgaan? Met Cut the Surge weet je precies wanneer Uber-ritjes duurder worden. Lees ons artikel over Cut the Surge.

LockItUp

Apps om je Mac of PC met je iPhone op slot te gooien kenden we al, maar LockItUp weet zich van de rest te onderscheiden dankzij een simpel design en de mogelijkheid om vanaf iedere locatie deze actie uit te voeren. Lees ons artikel over LockItUp.

App in the Air

App in the Air wil je vliegreis zo simpel mogelijk maken door verschillende apps met elkaar te combineren. Daarnaast ondersteunt de app de Apple Watch op een handige manier. Lees ons artikel over App in the Air.

Gallery Doctor

Gallery Doctor is een handig hulpje als je jouw camerarol en iCloud op wilt ruimen. De app spoort dubbele en slechte foto’s op, zodat jij ze vervolgens gemakkelijk kunt verwijderen. Hoe doet de app het in de praktijk? Lees ons artikel over Gallery Doctor.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.