apple-store-interieur

‘Apple Store Den Haag opent (niet) op 14 augustus 2014’ (update)

Het is officieel: Apple Store Den Haag gaat op 14 augustus 2014 open, blijkt uit informatie van de gemeente Den Haag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

den haag apple storeDe Apple Store in Den Haag gaat op 14 augustus open. Dat ontdekte iCulture op de website van de gemeente Den Haag na een anonieme tip. Apple heeft voor 14 augustus een evenementenvergunning aangevraagd voor de locatie in de passage. ‘Opening Applestore op 14 augustus 2014’ staat er letterlijk in de vergunning. Onlangs publiceerden we nog foto’s waaruit bleek dat de verbouwing in de Haagse Passage aardig opschiet.

Update: inmiddels is bekend dat de opening is vervroegd naar 9 augustus 2014.


De verlichting en tafels voor de Apple Store Den Haag werden eind juni geleverd in grote houten kisten. De aankleding van de winkel is nu nog in volle gang. Een openingsdatum was tot op heden nog niet bekend. In een eerder artikel spraken we over een openingsdatum “ergens in augustus“. Die voorspelling wordt gehaald. De Apple Store in Den Haag is de derde Apple Store in de Randstad. Vermoedelijk breidt Apple geleidelijk uit vanuit de Randstad, om zo de winkelopeningen te versoepelen. Op deze manier kan namelijk personeel uit huidige Apple Stores makkelijk worden overgeplaatst naar nieuwe panden. Apple was al begonnen met het overplaatsen van personeel vanuit Apple Store Amsterdam en het organiseren van trainingen.

Boekhandel Verwijs vertrok in februari 2013 uit de Passage. Sindsdien is Apple bezig geweest met de verbouwing, die tussentijds ook nog een paar maanden stillag.

Apple Store Den Haag meubels 2

Tipgever: Wiek

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store
25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.