Birdseye Mail voor iPad werkt nu met iCloud

Birdseye Mail voor iPad is nu geschikt voor iCloud. Voorheen werkte de app alleen met Gmail en Outlook, nu ook met Yahoo Mail en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

birdseye-mail-ipadBirdseye Mail is een e-mailapp voor de iPad, waarmee je een visueel overzicht krijgt van je mailbox. Dat wordt dus bladeren door plaatjes, in plaats van suffe teksten. Voorwaarde is wel dat je via e-mail veel foto’s en nieuwsbrieven krijgt toegestuurd, want alleen dan zijn er plaatjes te bekijken. Birdseye Mail verscheen in januari vorig jaar, maar werkte toen alleen met Gmail. Ook kon je maar één e-mailaccount gebruiken.

Dat noopte je om alsnog een andere mailapp nodig had om al je mailaccounts te kunnen lezen. Dat is nu rechtgezet: Birdseye Mail is geschikt voor Gmail, Google Apps, Outlook en nu ook voor iCloud, Yahoo, AOL en FastMail. De ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts werd begin dit jaar al toegevoegd. Maar er is meer.

In de pas verschenen update 2.2 is ook een My Attachments-functie toegevogd, waarmee je makkelijker kunt werken met e-mail waar bijlagen aan hangen. Ook kun je nu notificaties voor accounts sneller in- en uitschakelen. Ondersteuning voor labels werd eerder al toegevoegd. Birdseye Mail werkt met interactieve tegels, net als concurrent Molto (voorheen Incredimail). Het houdt in dat je snel door je e-mail kunt bladeren vanuit de inbox-weergave.

birdseye-mail-closeup

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 21:55
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, icloud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.