Nuttige tips van iPhoneclub-bezoekers: Just Hit.It, Devicescape tijdelijk gratis, iTunes radio in MSN

Drie tips van iPhoneclub-bezoekers: Bram heeft ontdekt dat internetradio in Messenger zichtbaar wordt, Dennis zag dat de applicatie Devicescape gratis is en Joery ontdekte de website justhit.it.

Just Hit ItMaarten’s overzicht van erotische iPhone-websites was voor sommige lezers misschien iets te gewaagd, maar werd door anderen zeer gewaardeerd. Liever iets bekijken wat wel SFW (Safe For Work) is? Dat kan ook: tipgever Joery heeft de website justhit.it gevonden, die je automatisch doorstuurt naar allerlei iPhone-proof websites. Met de knop rechtsboven surf je eenvoudig van pagina naar pagina. Helaas zijn veel websites vooral gericht op Amerikaanse bezoekers, maar desalniettemin een leuke manier om weer eens wat nieuwe websites te ontdekken.

Tipgever Bram heeft een ontdekking in iTunes 8 gedaan: als je via iTunes naar een radiostation luistert verschijnt dit voortaan ook in MSN/Live Messenger. Volgens Bram werd voorheen in Messenger alleen informatie getoond over de muziek die je uit je eigen bibliotheek aan het afspelen bent en niet de internetradio.

Nog een handige tip van een bezoeker: Dennis meldt dat de applicatie Devicescape (ook bekend als Easy Wi-Fi) tijdelijk gratis is. Uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat het inderdaad erg handig is als je veel onderweg bent: we rijden de parkeerplaats van de eerste de beste Starbucks of McDonalds op, drukken op de knop Login in Devicescape en zijn binnen no-time met de hotspot van AT&T Wi-Fi verbonden zonder steeds opnieuw langs de welkomstpagina te surfen waar je je gebruikersnaam, roamingpartner en wachtwoord moet invoeren. Ook handig voor mensen die in Nederland gebruik willen maken van de T-Mobile-hotspots: nooit meer handmatig inloggen, want Devicescape onthoudt alles. En nu (tijdelijk) nog gratis ook. Dennis heeft in het forum een handig overzicht geplaatst van de benodigde instellingen voor de T-Mobile hotspots.

Heren, bedankt voor de nuttige tips!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2008, 13:00
Categorie iDevices
Onderwerpen hotspots, Internet, itunes, msn, webapp

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.