Steeds meer iPhone-geoptimaliseerde erotiek op internet

Erotische websites maken steeds vaker geoptimaliseerde versies voor de iPhone. Allemaal handige iPhone-webapps met video's in mp4-formaat. Hier een opsomming.
Maarten ter Horst - · Laatst bijgewerkt:

Erotiek en porno lopen al decennialang voorop in het omarmen van nieuwe technologieën. Zo ook anno 2008. Was mobiele erotiek eerder beperkt tot stilstaande plaatjes via gprs, ‘moan tones’ en dure 0906-lijnen, nu geeft de erotische sector een hele nieuwe betekenis aan het begrip multi touch. Een week geleden schreven wij al over de iPhoneversie van de bekende erotische website YouPorn. Maar de bedrijfstak lijkt de iPhone al helemaal ontdekt te hebben, want er bestaat nog een rijtje aan interessante alternatieven. Allemaal handige iPhone-webapps met korte gratis video’s in mp4-formaat.





Hier een (onvolledige) opsomming:

Ook interessant: Voor het opslaan van gevoelige plaatjes herinneren we je nog even aan het programmaatje PicVault dat voor €2,39 verkrijgbaar is in de App Store. Hiermee kun je foto’s uit de foto-app op de iPhone importeren en naar de foto-app exporteren. Om de foto’s in PicVault vervolgens te bekijken, moet je eerst een wachtwoord intypen. Met versie 2 werd het mogelijk om alles in mappen in te delen. De naam van de app op het Springboard is nu “PV” en het icoontje is een rekenmachine, zodat mensen die het niet kennen er niets achter zoeken. Versie 2.1 is net uitgekomen, en daarin zijn nog wat kleine problemen opgelost.

Reacties: 72 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.