apple store iphone 6 wachtrij

Nog steeds wachtrijen voor iPhone 6 in New York

Een maand na de introductie van de iPhone 6 staan er in New York nog steeds wachtrijen bij de Apple Store. Ondertussen trekt de iPhone 6 in China weinig rijen.

apple store wachtrij iphone 6 oktoberHeb je zin om voor een iPhone 6 in de rij te gaan staan, gewoon omdat het kan? Boek een vlucht naar New York en je kunt elke dag het Apple Store-wachtrijgevoel meemaken. Bij de Apple Store aan Fifth Avenue staat elke ochtend nog een wachtrij, ook al zijn de nieuwe iPhones een maand geleden al in de verkoop gegaan. En het zijn niet alleen Aziatische handelaren en hun handlangers, die proberen om zoveel mogelijk iPhones naar China te transporteren. De iPhone is sinds afgelopen week in China te koop, maar bleek dat geen grote mensenmassa’s te trekken. Ook braken er dit jaar geen knokpartijen uit, zoals tweeënhalf jaar geleden bij de verkoop van de iPhone 4S. Toen moest de verkoop van de iPhone tijdelijk worden stilgelegd na rellen.

Volgens de Wall Street Journal waren er bij de Apple Store in Beijing meer beveiligers dan klanten. Dat er zo weinig mensen kwamen opdagen, heeft wellicht te maken met de verkoop door providers, die ‘s rond middernacht al van start ging. In de voorverkoop in China werden zo’n 20 miljoen iPhones besteld.

apple store iphone 6 wachtrij

Nee, voor de wachtrijen moet je in New York zijn. Tim Cook noemde de iPhone 6 tijdens het media-evenement van afgelopen week de snelstverkopende smartphone. Aanstaande maandag, als Apple de nieuwe kwartaalcijfers presenteert, krijgen we hopelijk te horen hoeveel iPhones er de afgelopen weken zijn verkocht. Inmiddels is de iPhone 6 (Plus) in 36 landen te koop.

Foto’s: Walter Piecyk op Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2014, 17:30
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, iPhone 6, wachtrij

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.