bright day 2014

Kom langs op Bright Day, op zaterdag 8 november 2014

Bright Day vindt plaats op 8 november 2014. Behalve smartphones en gadgets kun je ook virtual reality ervaren, zelf dingen uitproberen en kijken naar een gigantische uitpakparty.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Op zaterdag 8 november vindt in Amsterdam de jaarlijkse Bright Day plaats, op een nog grotere locatie dan voorgaande jaren. In de Westergasfabriek in Amsterdam kun je kijken en luisteren naar onderwerpen als mobiel, smart home, virtual reality, robotica en wearables. Alle smartphones van merken als Apple, Samsung, HTC en LG zijn te zien, zodat je ze eens goed kunt vergelijken met relatieve nieuwkomers Huawei en OnePlus. Maar er is ook een gigantische uitpakparty, waar je nieuwe producten zoals de thermostaat van Nest van dichtbij kunt bekijken. Er zijn smartwatches, VR-brillen en bijzondere vervoermiddelen.

bright day 2014

Ook nog zo’n leuke ervaring: je eigen action figure maken met een 3D-scanner. Of voel hoe het is om vrijuit te vliegen met de demo van WeMakeVR – een Nederlandse startup. Dankzij partners is de toegangsprijs dit jaar 10 euro. Bright Day volgt de afsluiting van de Amsterdam Eweek, waar ook The Facebook Conference (5 november), Emerce eDay (6 november) en de e-Health Convention (4 november) deel van uitmaken. Kaartjes bestellen voor Bright Day doe je hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2014, 10:03
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.