Nike App voor iPhone

Nieuwe Nike-app nu ook in Nederland te downloaden

De nieuwe Nike app is nu ook in Europa verkrijgbaar met speciale producten, evenementen, trends en shopervaringen. De app is vooral bedoeld om te zorgen dat je sneakers en sportkleding blijft kopen.

Het is meer dan een jaar geleden dat we schreven over de nieuwe Nike+ app, waarmee je sneakers en sportkleding kunt shoppen. Nu is de app (inmiddels zonder plusje achter de naam) ook in Europa verkrijgbaar, waarbij je de mogelijkheid hebt om de nieuwste sneakertrends te bekijken, producten te reserveren en aanwezig te zijn bij evenementen. Alles draait om zoveel mogelijk beleving rondom het merk Nike, waarbij het ongemerkt natuurlijk wel de bedoeling is dat je een nieuw paar sportschoenen koopt.


Nike App voor iPhone

Nike-app in Nederland

Om de app te kunnen gebruiken moet je wel lid van Nike+ zijn. Je krijgt toegang tot evenementen, kunt vragen stellen aan Nike-experts en shoppen in een peroonlijk samengestelde winkel. Je krijgt dus geen voetbalschoenen te zien als je vooral casual sneakers draagt. Nike belooft ook leuke extra’s. Zo kunnen gebruikers in Londen binnenkijken bij topvoetbalclus, terwijl je in Parijs stylingtips krijgt van moderedacteuren. In Amsterdam zou je een speciaal borduursel op je schoenen kunnen krijgen. Dit zijn allemaal voorbeelden van de extra’s die Nike wil gaan aanbieden. Je krijgt in de app ook toegang tot trainingstips van bekende sporters en je krijgt exclusieve producten te zien.

Nike app: hangen, niet sporten

Zoals deze afbeelding al laat zien hoef je je dus niet in het zweet te werken om de Nike-app te gebruiken. Daarvoor zijn andere apps bedoeld, zoals de Nike+ Run Club-app. Op de webpagina’s van Nike zagen we nog een andere aparte toepassing van de nieuwe app: je nagels laten lakken in de kleur van je nieuwe sportschoenen.

Nike app nagels lakken

De app is beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, maar helaas niet in België. Belgische iCulture-lezers kunnen het beste een extra account voor de Nederlandse App Store erbij nemen, als ze toch toegang willen tot de app.

Apple heeft een nauwe samenwerking met Nike. Zo hebben ze de speciale Nike+ Apple Watch en zijn er Nike Apple Watch-bandjes met het herkenbare gaatjespatroon.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 juli 2017 om 14:39
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.