Pokémon Go Legendary Raids.

Pokémon Go krijgt aankomend weekend eerste legendarische Pokémon

Spelers hebben er lang op moeten wachten, maar Pokémon Go krijgt eindelijk de eerste legendarische Pokémon. Tijdens het Pokémon Go Fest kun je de eerste legendary vangen, ook bij een Raid Battle bij jou in de buurt.

Pokémon Go Legendary Raids.
Het is eindelijk zover: de eerste legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go! Vanaf aankomend weekend heb je de mogelijkheid om een legendarische Pokémon te vangen, mits de spelers bij het Pokémon Go Fest in Chicago goed hun best doen. Om de komst van de legendarische Pokémon te vieren, is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

Legendarische Pokémon eindelijk in Pokémon Go

De afgelopen maanden is al vaak gehint naar de komst van legendarische Pokémon. Zojuist heeft ontwikkelaar Niantic laten weten dat de eerste legendarische Pokémon vanaf komend weekend te vangen zullen zijn. In de video zijn de eerste legendarische Pokémon al te zien. Het lijkt voorlopig te gaan om Articuno, Zapdos en Moltres uit de eerste generatie en Ho-Oh en Lugia uit de tweede generatie Pokémon. Vanaf 23 juli zijn ze wereldwijd te vinden.

De legendarische Pokémon zijn te vangen vanuit een Raid Battle. In de nieuwe Raid Battles verschijnen speciale eieren en de nieuwe Legendary Eggs verschijnen binnenkort wereldwijd bij de Gyms. Vanaf 22 juli is de eerste kans om de legendarische Pokémon te vangen. Op 22 juli vindt in Chicago het Pokémon Go Fest plaats. Als spelers in Chicago en over de rest van de wereld genoeg Pokémon vangen, krijgen spelers in Chicago de mogelijkheid om de eerste legendarische Pokémon te vangen. Als het de spelers in Chicago lukt om deze Pokémon te verslaan, verschijnen de Legendary Eggs met dezelfde Pokémon ook in Raid Battles wereldwijd. Dit zal zijn nadat het Pokémon Go Fest is afgelopen.

Legendary Pokemon Raid Boss

Als je dus op zoek bent naar de legendarische Pokémon, hou dan goed de Gyms bij jou in de buurt in de gaten. Alle ontwikkelingen rondom het Pokémon Go Fest kun je live volgen via Twitch en YouTube. Daar zal ook de allereerste legendarische Pokémon in Pokémon Go onthuld worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2017, 15:17
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.