Reacties voor: Nieuwe tarieven T-Mobile per 1 maart 2012 opnieuw uitgelekt, nu met sim only

De nieuwe tarieven van T-Mobile
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 83 reacties

  1. T*fus wat duur zeg.. 300 min en niet eens onbeperkt internet, bijna 2x zo duur als ik nu betaal bij T-Mobile…

  2. Zo dan!! iSmart 200 wordt gewoon ff €15,- duurder!! Wordt het toestel dan wel goedkoper??

  3. Duur…!! Ik ga gewoon meer betalen voor mijn bundel terwijl ik hier amper 3G verbinding heb.. ‘ sorry meneer, binnenkort worden er nieuwe masten geplaatst’. Dit hoor ik al een jaar als excuus van T-mobile.
    En nu moet ik nog meer gaan betalen??

  4. Echt belachelijk duur geworden. Helemaal de sim-only abonnementen. Net zo duur als ik nu betaal voor me i150 uit 2008, maar toen had ik er een iphone 4 bij

  5. jeetje wat een belachelijke prijzen … nog steeds.
    Niet de moeite waard om hier een sim only te nemen dus

  6. holy schroothoop! Als dit waar is, ben ik eind dit jaar pleite met 2 abonnementen. Belachelijk duur!

  7. Brrrrrr

    Waar zijn de tijden gebleven van 200 min en onbeperkt internet voor 19 euro.

  8. Voor mij nog meer reden om m’n abbo door te laten lopen. Veel voordeliger dan een sim only en betere voorwaarden. Mocht ik toch en nieuwe iPhone willen dan koop ik hem wel los. Met de nieuwe abbonementen ben ik dan al helemaal voordeliger uit. 🙂

  9. Wat een afzetters! Ik zit al 6 jaar bij T-Mobile, maar met dit soort tarieven is het einde verhaal bij T-Mobile!

    Waarschijnlijk zullen de providers wel weer ergens in een achterkamertje de tarieven aan het afstemmen zijn. Telecomproviders zijn de grootste boeven van deze tijd.

  10. Hoe zit het met abbonementen zonder internet? Is dat alleen nog maar T-Mobile Smart Start?
    Telfort heeft internetloos sim only van €6,90 en dan krijg ik 200 minuten en 100 sms. Ik zie niets wat enigszins in de buurt komt.

    Dat zou dan de voordeelsim moeten zijn van T-Mobile, maar zelfs dat komt niet in de buurt. Daarnaast is mijn persoonlijke ervaring dat ze geen garantie verlenen, klantenservice zeer slecht is. Nooit problemen gehad met het netwerk, maar daar ga ik bij Telfort ook niet op achteruit. Ik ga zoiezo al overstappen, maar T-Mobile juicht het kennelijk nog toe ook 😛

  11. @L23: dan kom je denk ik op de T-Mobile Smart Start uit.

  12. @Edwin: Ik zie op de T-Mobile site de Voordeelsim staan, het is me niet duidelijk of deze nog in de nieuwe tarieven blijven bestaan. Maar Smart Start vind ik erg duur voor iemand die geen internet hoeft.
    Ik internet veel, heb ook mobiel internet, maar voor deze tarieven hoeft dat niet meer, genoeg aan wifi in de omgeving. Dus verwacht genoeg te hebben aan een Sim Only voor rond de 10 euro waar ik 300 min/sms heb.

  13. kun je ook je abo verlengen met een iphone 4S en dan kiezen voor een Smart start? of ben je met een iphone verplicht om een iSmart te nemen die veel duurder zijn

  14. @L23: Ik heb zelf Vodafone maar daar is de 3G ook nog lang niet overal geweldig. In aug loopt mijn abbo af (sim only, 19 euro, 200 min en onbeperkt internet) maar laat hem mooi door lopen zolang Vodafone niets zegt. Ben benieuwd hoe lang dat door zal gaan.

  15. Moeder Maria… nou, das duidelijk, ik mag per 1 maart verlengen, maar dat zit er niet in. Exit T-mobile !!!!!

  16. Ik had toch echt even gehoopt dat T-Mobile het licht had gezien, maar volgens mij zijn ze nog verder afgegleden.
    Voor mij is het belangrijkste de datalimiet. Ik heb nu 2 GB en 220 min/sms voor €32,50 met een Sim-only.
    Reken maar dat ik die gewoon laat doorlopen!

    Als ik nu nog zou afsluiten en ik zou 2 GB willen, wat moet ik dan in godsnaam met 750(!) belminuten! En dat voor €70,- (sim-only)?!
    En zelfs als ik de iSmart 75 of 150 (sim-only) neem met 1GB extra voor €10,- dan ben ik nog steeds minstens €10,- per maand duurder uit! ( en ik weet niet eens of die prijs van €10,- om de databundel te resetten nog gehandhaafd blijft )

    Alweer een teleurstelling. Bah!
    Ik ga wel sparen voor mn iPhone 5 en koop m voor mij met de kerst.

  17. Of ze duurder worden boeit me niet. Wat ik nu zie is een zooitje ongeregeld. Ongekend. Waar MTV, Telfort en Sizz nog een beetje Structuur bieden, zijn ze bij Vodafone, KPN, Hi en zeker bij T-Mobile de weg volkomen kwijt.

    Doe niet zo moeilijk en laat klanten zélf combineren: hoeveel MB per 250 (hoe meer MB, des te hoger de datasnelheid), hoeveel minuten per 100 en hoeveel sms’jes per 250 of onbeperkt. Ach, ik maak wel een MVNO.

  18. Hopelijk zijn het niet de echte prijzen, anders ziet t-mobile veel klanten overstappen, waaronder ik. Als ik het zo zie laat ik ook in augs mijn abbo stilzwijgend doorlopen. (zolang al het mogelijk is 🙂 ).

  19. zou T-mobile aandelen hebben bij de NS?? Die worden ook alleen maar duurder en duurder en de kwaliteit is bagger!!!

    Ik ben heeeeel benieuwd wat de concurrenten in petto hebben.

    Als dit een voorbode is voor wat de iphone 5 straks gaat kosten bij een abonnement, dan begin ik me ernstig zorgen te maken, want ik ben niet van plan dadelijk 300,- of meer neer te leggen voor een telefoon in combinatie met een sterfes duur abonnement!!!!

  20. Haha geweldig, als ik hetzelfde abbo wil hebben (i300 ’08) dan ga ik van 45€ naar waarschijnlijk ismart500 (verlies van 100 sms/min) voor €74,50.

    €30,- in 2 jaar verhoogt…. Nee goed bezig zo!

  21. Ik kan het niet meer ophoesten elke maand, ik haak af met zulke prijzen. Dan maar weer terug naar de jaren 90. Ik heb Steve Jobs twee jaar geleden al gevraagd om in godsnaam een TelcoNetwerk (vodafone) over te kopen en zelf bij elk iOS-apparaat een gratis (of supergoedkoop) mobiel abbootje mee te geven. Daarmee zouden de verkopen van hardware keihard omhoog gaan. Houden we meer geld over voor apps en financieren we meteen de vooruitgang.
    Vond dat de providers al het moois van Apple kapot maken door klanten ernstig te misbruiken.

  22. ze blijven hangen bij de belminuten en smsjes, en doen niet echt iets met de MB’s terwijl dit in de praktijk in zeer sterk toenemende mate andersom is.
    Ik bel en sms nauwelijk maar doe bijna alles met internet. schijnbaar moet ik blij zijn met mijn i150 uit 2010 zonder datalimiet, terwijl ik, nu mijn toestel is afbetaald bij t-mobile, nu toch mag verwachten dat ik minder ga betalen? Echt asociaal. Ik hoop dat Kroes/NMA zich hier eens goed mee gaan bemoeien

  23. ze blijven hangen bij de belminuten en smsjes, en doen niet echt iets met de MB’s terwijl dit in de praktijk in zeer sterk toenemende mate andersom is.
    Ik bel en sms nauwelijk maar doe bijna alles met internet. schijnbaar moet ik blij zijn met mijn i150 uit 2010 zonder datalimiet, terwijl ik, nu mijn toestel is afbetaald bij t-mobile, nu toch mag verwachten dat ik minder ga betalen? Echt niet normaal. Ik hoop dat Kroes/NMA zich hier eens goed mee gaan bemoeien

  24. In plaats van zeuren en janken gewoon weg gaan bij t-mobile. Einde discussie!

  25. Niet normaal meer…

  26. T-mobile = EXIT !!!!!!!!!

  27. Dat wordt de volgende keer zeker overstappen naar een andere aanbieder! G3 kwaliteit ronduit slecht in Utrecht centrum, daarbij komt dat ik met m’n iPhone lang niet zoveel data verbruik over UMTS, wel via wifi… Afzetters! Geen prijsafspraken?? Geloof er niets van. Verschil met huidige prijzen is zo groot! En deze abonnementen zijn pas drie maanden oud! Alleen maar raadsels. De telecom branche moet eens goed gaan nadenken over een goed verdien model / bedrijfsmodel. Ik voorzie dat fusies met kabelmaatschappijen de enige redding zal zijn door het aanbieden van totaalpakketten. Op deze manier lijkt het de krampachtige muziek branche wel. In nog geen jaar tijd verdubbeling van de maandlasten kan niet waar zijn!

  28. Neelie wakker worden in Brussel. Blijf wel lekker bij de oude i150.

  29. Wat een afzetters…blijf wel bij mijn 2008 abonnement verleng niet en anders weg! Tmobile gaat zo slecht uit betrouwbare bron binnenkort wordt er massaontslag aangekondigd. Jammer voor de personeelsleden. Ik voorspel dat de telcowereld er over 5 jaar totaal anders uitziet! Zijn KPN, Tmobile en Vodafone nog wel nodig??? Nederland draadloos maken!
    Alleen maar bellen via wifi…binnen en buiten

  30. Mijn abbonement is al sinds september afgelopen. Ik wilde op de 5 wachten gezien mijn 3Gs nog werkt. Maar op deze manier? De groeten 🙂

  31. Schandalig dit! Ben blij dat ik heb opgezegd en over 3 weken m’n aansluiting naar Vodafone overgezet is…

  32. Ik betaal nu 30 per maand voor een i150, dit is een stijging van 50% tov 1,5 jaar geleden. Gaat alles goed t-mobile? De kwaliteit is 0% vooruit gegaan waar ik mijn telefoon gebruik. Ik mag hopen dat ze dan bezig zijn met een goed lte netwerk, al betwijfel ik dat.

  33. Ben benieuwd wat het door laten lopen van mijn abbo gaat doen in aug/ sept… Betaal nu 11,95 voor sim only met 400min/sms en onbeperkt inet bij vodafone… Normaal was het 14,95, maar ze hadden een foutje gemaakt. Nou, als ik terug ga naar zeg 30 eu voor hetzelfde dan blijf ik denk ik wel, maar het is echt achterlijk aan het worden!

    Wat me het meest stoort is de KPN! Met hun reclames van “weet je wel wat het kost, hoeveel MB’s?”. Als ze, en andere providers, zich dat nou eens af gingen vragen VOOR dat ze iedereen voor nop of 2,50 aan gingen sluiten met onbeperkte bundels! Stelletje oplichters zijn het!

  34. Schande!!!

  35. Laat mijn bijna 2 aar oude i300 lekker doorlopen en koop mijn Iphone wel los, is maar €5,- duurder als de nieuwe simonly variant alleen wel onbeperkt internet en 300 belminuten EN 300 sms in plaats van 300 belminuten OF sms

  36. Zoooooo wat een prijzen.

    Ik heb nu een simonly, 1250 min. 1000 mb voor 35 p/m. Daar betaal ik hier meer dan 70 euro voor per maand.

  37. Na lange jaren trouwe klant bij T-mobile zal ook IK mijn abonnement niet meer verlengen, bye bye
    Desnoods prepaid simkaart, 1gb data tegoed, via voip bellen/smsen en lang leven de whatsapp

  38. Wat ik niet snap is dat veel mensen roepen “exit” maar jullie hebben toch al een goedkoper abonnement lopen bij tmobile mag ik aannemen?

    Ik heb namelijk zelf een i300 abbo lopen bij t-mobile uit 2008 waarvoor ik 45 euro moet betalen per maand 300 minuten en 300 sms en onbeperkt internet. Maar vanwege 20% korting betaal ik maar 36 euro per maand.

    Waarom zou ik weggaan ik heb juist gekozen om het abonnement door te laten lopen voor dezelfde kosten. Dit is veel goedkoper, waarom zou ik dan exit als ik dit soort abonnement nooit meer kan krijgen?

    Al met al vind ik de prijzen absurd omhoog zijn gegaan. Ik heb dan ook dit jaar gekozen voor los simlock vrij iPhone 4S 32GB te kopen dit scheelt me gewoon veel meer vergeleken met een totaal ander abbo waar ik bijna niks meer krijg.

  39. Kortom, ik laat mijn abonnement met onbeperkt internet en 150 belminuten plus 150 sms’jes mooi doorlopen!

  40. Gewoon Simyo nemen! Dan ben je voor 20 euro klaar! Heb je nog een goed netwerk ook!

  41. Ik krijg onb. Smsjes terwijl ik dat niet eens wil 500mb terwijl
    Ik dat nooit kan gebruiken omdat tmobile niet over 3G beschikt .. En dan komt daar voor 15€ boven op mijn i200 die nu 34,50 kost ..

    Tmobile medewerkers spreek je bedrijf aan doze schuiven moet aflopen bij jullie !!!

  42. wat een oplichters zeg daar bij tmobile
    ik laat mijn i150 abbo van 2 jaar geleden ook nog gewoon doolopen.

    vraag me af wanneer er nou iets aan gedaan word aan die achterlijke prijzen bij die providers.

  43. Gelukkig heb ik nog 1,5 jaar te gaan met me i300 ’08 abonnement ! In de hoop dat het dan beter is weer

  44. Tja, zit sinds het vorig millenium bij T-Mobile/Ben.
    Heb m’n ABO al niet verlengd vanwege de vorige prijsverhoging, doen ze er nog een keer een een schandalige verhoging boven op.
    Duidelijk een gebrek aan concurrentie/marktwerking.
    Ik stap over naar de concurrent.
    Ga ik ook wel hetzelfde betalen, maar heb ik wel een VEEL betere dekking.

    snelheid beperken na bepaald aantal MB’s is ook beperken…. dus dat onbeperkt is gewoon weg misleidend.

  45. Met Smart Plus kan je met simonly maximaal 500mb abonnement nemen ??

    Dacht dat ze de limieten gingen verhogen??

  46. Als mijn T-Mobile abonnement straks is afgelopen gaat in het vervolg al mijn internet via WiFi en anders maar niet!
    En een goedkope SimOnly.
    Hoop dat er 10.000den zijn die volgen.

  47. Ik vind het niet erg om voor iets te betalen maar dan moet het wel goed werken en beter worden. Mobiel internet werkt gewoon nog niet 100% overal en ik zie te weinig verbetering.

  48. Probeer tele2 stuk goedkoper

  49. Ik verleng gewoon niet….

    Langleve de originele iPhone abo’s… oke de snelheid is wel max 2mb maar heb wel onbeperkt 🙂

  50. Gelukkig kan ik in Juli overstappen naar een fatsoenlijk netwerk, tot nooit, T-Mobile.
    Mijn KPN telefoon en Vodafone telefoon hebben in 99% van de gevallen volle 3G dekking, met T–Mobile is en blijft het huilen, de prutsers zouden de prijzen juist omlaag moeten gooien.

  51. Ik heb toch even wat vergeleken. Misschien zie ik iets over het hoofd maar als ik mijn huidige i150 laat doorlopen en koop een 4s los dan ben ik over een periode van 2 jaar 1317 euro kwijt. Ga ik uit van het nieuwe abbo dan ben ik 260 euro voor het toestel kwijt en 1068 abbokosten, totaal 1328 euro. Dan valt de prijsverhoging toch wel mee?

  52. Ik heb nog minimaal 10 maanden 400 min & fup internet (sim only Vodafone) voor 11,95 p/mnd. De schrik zal bij mij straks heeel groot worden Ö

  53. WTF deze prijzen zijn echt absurd hoog.. Misschien volgend jaar toch maar is kijken voor een andere provider… als die ook niet de prijzen omhoog gooien

  54. Ik heb na 21 maanden nog 406 euro beltegoed staan.
    En gebruik gemiddeld minder dan 250 Mb per maand.

    Ik denk dat ik maar fijn naar Ben Zuinig o.i.d. over ga.
    Dan stopt de teller bij een euro of 11 tot 13 per maand.
    Die iPhone trekt het nog wel een jaartje.

  55. Origineel geplaatst door Lars jansen
    Mijn abbonement is al sinds september afgelopen. Ik wilde op de 5 wachten gezien mijn 3Gs nog werkt. Maar op deze manier? De groeten

    Hier het zelfde verhaal 🙂

  56. Origineel geplaatst door Frank
    Ik heb toch even wat vergeleken. Misschien zie ik iets over het hoofd maar als ik mijn huidige i150 laat doorlopen en koop een 4s los dan ben ik over een periode van 2 jaar 1317 euro kwijt. Ga ik uit van het nieuwe abbo dan ben ik 260 euro voor het toestel kwijt en 1068 abbokosten, totaal 1328 euro. Dan valt de prijsverhoging toch wel mee?

    Je vergeet wat je voor je oude toestel nog terug krijgt als je deze doorverkoopt + is het abonnement niet hetzelfde omdat internet niet meer onbeperkt is …..

  57. Maar helaas bel je wel buiten je bundel als je naar bedrijven met een 087 of 088 nummer belt. Dat kost telkens net zo veel als een servicenummer. Dus ik denk er over om toch maar over te stappen.

  58. @verlengen_of_niet: Dit kon voor heen wel. Maar als je nu in de winkel een abo wilt met iphone zeggen ze. Je kan alleen I-smart nemen anders moet je 1000 bijbetalen. Lol terwijl de iphone 46 niet eens zo duur is maar goed. Ze hanteren nog steeds prijzen van in begin tijd toen je alleen een iphone bij t-mobile kon krijgen.

    Wat wel vaagt blijft is dat een medewerker mij vertelt als u een andere abo pakt dan I-smart dan is het 1000 euro bijbetalen voor Iphone 4s. Ze verkopen bij tmobile de iphone ook los meen in de 700 euro. Waarom deze tegenstrijdige opmerkingen dan?

    Als laatste wil ik kwijt. Als je kan overstappen. Doe het!! alle providers maken er een potje van. Heb overal wel wat mee gemaakt. Maar t-mobile klantenservice is bagger. ze hebben alleen maar weerwoordt. Luisteren niet goed. Hangen in je gezicht op als de vragen te lastig worden en zijn nog eens brutaal daarnaast beroven ze je. Ik heb niks meer goeds te melden over deze provider

  59. Waar zijn de abbo’s met heel weinig belminuten.
    Waarom krijg je er steeds zo verschrikkelijk veel belminuten bij die ik niet wil.
    Geef me 50 of 75 belminuten en 1 of 2 GB voor veel minder geld en ik ben tevreden.
    Die belminuten worden je ook door de strot geduwd als je veel wil internetten..

  60. Ik sluit mij bij de rest aan, na mijn contract die afloopt in sep. dit jaar ben ik weg.
    Het word ook alleen maar gekker met die prijzen, ik hoop dat ze er op deze manier aan onderdoor gaan.

  61. Belachelijk, dit kan toch niet waar zijn. Wie wil er sowieso 2 gb. Wat overigens 2048mb is niet 2000. Ik doe veel via wifi. Voor whatsapp en facebook en andere dergelijke dingen heb je max 500mb per maand nodig

  62. Belachelijk duur!!! Mijn abbo zou zo’n 15 euro duurder worden! Voor dat geld per maand heb je gewoon een “goede” android smartphone zoals de galaxy S2 bv.. Echt belachelijke prijsstijging, en dan heb ik nog niet eens de prijsstijging van 5 euro meegerekend die ik al kreeg bij mn nieuwe abbo bij mn 4S..

  63. Tja, overstappen….
    Maar waar naartoe? Alle providers zijn minstens zo duur…
    Goed, heb je wel een beter (3G) netwerk. Da’s weer winst. Maar bij t-mobile kun je weer minuten meenemen naar de volgende maand (lees: spaar ze 1 maand op en je kunt toe met een veel kleinere bundel)

  64. Ik vond eerlijk gezegd de verhoging van Tmobile vorig jaar meevallen vergeleken met de andere providers. Het leek wel alsof ze daarmee de concurrentie wilden aangaan met KPN en Vodafone, maar lijken nu ook te zwichten…

    Ik kan op dit moment verlengen, maar denk dat ik mijn abbo voorlopig nog even laat doorlopen. Nu verlengen vind ik zonde. Niet zozeer vanwege de prijzen, ook al zijn deze echt belachelijk veel hoger tegen slechtere voorwaarden. Maar omdat mijn 3GS nog prima werkt. Ik wacht wel totdat deze het begeeft en dan kijk ik wel verder…

    Begin 2010 heb ik overigens ook al eens verlengd met toestel (iPhone 3GS), maar sta nog steeds op contract i150 uit ’08…

    @Frank: ben’t met je eens. Verlengen met nieuw toestel is niet gek veel duurder dan toestel los aanschaffen. En misschien wel goedkoper. Het enige verschil is dan evt onbeperkt internet, maar als je toch niet veel gebruikt, maakt dat ook niet zoveel uit.

  65. @Frank: Op zich heb je wel gelijk, maar wat als je nu heel veel gebruik maakt van data op je telefoon? ik bel of sms nooit meer, maar maak wel heel veel gebruik van mobiele data. Stel je dat je bijvoorbeeld elke maand door je data limiet heen bent, en voor een tientje (of meer) je data weer moet resetten? Dan kun je toch echt beter je abbonement met onbeperkt internet laten doorlopen.

  66. Dag T-Mobile, hallo andere provider!
    T-mobile duikt KPN ff achterna. D telefoons blijven nog steeds tering duur als je straks erbij wilt hebben denk ik. Dus mij zijn ze kwijt.
    Sorry, maar 60€ per maand ga ik niet betalen voor een I-smart abbo.
    Nu mag Hi me een mooie aanbieding doen 🙂

  67. @David: Ik wil 2 GB. En eigenlijk wil ik er 3!
    En ik heb nu ook 2 voor 32,50 p/m en daar hoor je me niet over klagen. Maar als ik ooit € 70,- moet betalen, ja, dan hoor je me wel klagen.

    En fijn voor jou dat je die niet nodig hebt.
    Maar waarom steeds dat gevraag wat je ermee moet? Als iemand het niet nodig heeft, prima, maar oordeel niet over de mensen die het wel nodig hebben of willen hebben. Dat ik met 2 GB of onbeperkt meer moet betalen dan iemand die maar 500 MB afneemt is toch logisch.
    Maar doe nu niet alsof ik me schuldig moet voelen dat ik meer data per maand afneem.

    Het enige dat wij “grootverbruikers” willen, is dat de prijs die we ervoor moeten betalen redelijk blijft én nog belangrijker: Dat we eindelijk de mogelijkheid krijgen om data af te nemen, zonder ook massa’s belminuten te moeten betalen, die we niet nodig hebben!

  68. Straks lekker overstappen op de nieuwe Hi abonnementen vanaf 12 maart. Kan ik tenminste een dikke internetbundel met apart minuten kiezen en per seconde afrekenen en onbeperkt internet (32kb/s cap).

  69. Al die overstappers vergeten dat de andre tecos natuurlijk weer volgen.
    Oke misschien beter netwerk, maar dat gaat ook niet overal op.

  70. Had achteraf al spijt van mijn overstap van i150 naar iSmart150, maar die fout maak ik nu niet nog eens!
    Achteraf pas ingezien dat ik het toestel (4s) beter los had kunnen kopen.
    Bij de iPhone 5 denken we wat langer en beter na T-mobile!

  71. Tjonguh, wat een prijzen! Ik kan dan beter een Zwitsers abonnement nemen. Onbeperkt bellen en internet voor 75euro/maand inclusief onbeperkt gebeld kunnen worden in het buitenland (meeste EU landen + USA)

  72. @Mike: Wat reageer jij zielig. T was niet te bedoeling grootverbruikers zoals kennelijk jou zwart te maken ( overigens begrijp ik niet hoe je in hemelsnaam tot 3 gig komt per maand.

    Hoe dan ook. Het gaat erom dat T-mobile je dan het grootverbruik door je strot duwt zonder dat je er voor kiest.

    Conclusie, misschien moet jij toch gaan nadenkne over wifi gebruik, mij niets kwalijk nemen in eerste instantie want ik had t niet op ‘jou’ gemunt (nu wel een beetje) en wees net als ik boos op de provider dat men geen keuze hierin krijgt! Je kan tot nu toe niet eens in de T-app zien wat je verbruik is, wat wel de bedoeling was.

  73. @David: Zoals altijd kun je dit soort zaken beter face-to-face bespreken met een biertje of een wijntje dan via schrift.
    Want uiteindelijk zijn we het gewoon eens en krijgen we allebei zaken in de maag gesplitst waar we niet op zitten te wachten.
    Mijn excuses als ik te heftig overkwam.
    Daar waar kan gebruik ik wifi ( zoals nu in een binnenspeeltuin met de kids) maar helaas meestal niet mogelijk.
    De providers hebben nu eenmaal een ander doel en dat is zoveel mogelijk geld verdienen. Service op maat is blijkbaar niet belangrijk.

  74. T-Mobile: doe minder met meer geld !

  75. @Sebas: In 2008 was de iPhone 4 er nog niet. Lekker handige vergelijking hoor.

  76. @Gonny, misschien is het interessant om een poll te doen:
    *ik blijf
    *ik weet nog niet
    *ik ben weg

  77. Weer een reden om mijn huidige abonnement niet te verlengen maar gewoon door laat lopen. Heb het oude i150 abonnement nog. 150 belminuten 150 sms onbeperkt internet voor 29.50. iPhone 4 is nog super geen problemen. Dus bij mij wordt er niets omgezet.

  78. Voor mij is het klaar. Ik vind dit soort verhogingen te absurd voor woorden. Voor mij even geen smartphone meer. Zonder kan ook prima. Ik word kotsmisselijk en erger me kapot aan al die providers. Het is inderdaad almaar meer voor minder. Het is op een gegeven moment niet meer op te brengen.

  79. Ik weet dus wel waar ik naartoe ga als mijn abo afloopt of verlengd gaat worden. Naar een andere provider. Zijn ze niet goed bij hun hoofd bij T-mobile? En dan zeggen ze dat sms-en gratis wordt. Rot toch op. Dat is allang gratis met de huidige Whatsapp. En iphone bezitters sms-en ook gratis onderling. Heel slim T-mobile. Dat gaat jullie een hoop klanten kosten.

  80. Kun je dan je oude abonnement door laten lopen tegen het oude tarief? 150/150 29,95?

  81. heeft iemand enig idee waar je het aantal MB dat je verbruikt kunt terugvinden bij T-mobile? Ik zie het nergens staan. Zo zou ik in ieder geval willen kunnen bepalen of ik wel onbeperkt internet nodig heb

  82. Aggesoes:
    Kun je zien in instellingen > algemeen > verbruik > gebruik mobiele netwerk (helemaal onderaan) en daar staat al je 3G

    Hieronder zie je ook wat apps die besproken zijn.
    info!https://www.iculture.nl/134328/acht-tips-voor-minder-dataverbruik-van-je-iphone/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.