Nieuwe tarieven T-Mobile per 1 maart 2012 opnieuw uitgelekt, nu met sim only

De nieuwe tarieven van T-Mobile

t-mobile-iphoneEerder deze week werd bekend dat T-Mobile de prijzen van abonnementen gaat verhogen. Het bleek uit een interne presentatie, waarin de nieuwe abonnementen met iSmart 2.0 werden aangeduid. Een woordvoerster van T-Mobile gaf kort daarop aan, dat de genoemde prijzen achterhaald zijn. Inmiddels is er meer bekend: de website telecomvergelijker.nl kreeg de definitieve tarieven in handen voor de nieuwe T-Mobile-abonnementen. Daaruit blijkt dat de eerdere gegevens van de website All About Phones correct zijn. Het belangrijkste verschil is dat de iSmart 1500-bundel en de Smart Start 600-bundel zijn afgevallen. Bovendien zijn nu de tarieven van de sim only-abonnementen bekend.

T-Mobile gaat de nieuwe mobiele tarieven op 1 maart bekendmaken, maakte de provider eerder vandaag bekend bij de presentatie van de jaarcijfers over 2011. Maar nu de tarieven al bij externe partijen liggen, zal er vermoedelijk weinig meer veranderen. T-Mobile kondigde aan dat mobiel internet belangrijker wordt in de nieuwe bundels. Ook beloofde T-Mobile dat de mobiele internetervaring nog beter wordt.

Uit de definitieve tarieven die nu bekend zijn gemaakt, blijkt dat klanten bij de iSmart-abonnementen een datalimiet van maximaal 2GB (of correcter: 2.000MB) krijgen. Voor iPhone-gebruikers zijn de iSmart-abonnementen het meest interessant. Uit onderstaande tabel blijkt dat de normale abonnementen en de sim only-abonnementen niet helemaal parallel lopen. Zo kun je wel iSmart 75, iSmart 200 en iSmart 1000 afsluiten bij een abonnement met toestel, maar deze abonnementen zijn niet als sim only te krijgen. Bij sim only is er wel de mogelijkheid om iSmart 1200 af te sluiten, maar niet als regulier abonnement met toestel.

In onderstaande tabellen zie je steeds de prijs van een regulier abonnement met toestel, met achter de streep de prijs van het vergelijkbare sim only-abonnement.

T-Mobile iSmart

Bij de iSmart-abonnementen is het duurste abonnement iSmart 1500 afgevallen.
De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

T-Mobile Smart Start

Bij de Smart Start-abonnementen komt het verbruik uit één bundel. Dit wordt uitgedrukt in aantal units. Het duurste abonnement is afgevallen.
De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

T-Mobile Smart Plus

Wat bij T-Mobile Smart Plus opvalt, is dat de sim only-tarieven niet parallel lopen met de reguliere abonnementen. Ook wijkt de grootte van de databundel af.
De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2012, 22:23
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.