Nieuwe iTunes 7.6.1 en film van de week

iTunes heeft een update gekregen naar 7.6.1. Maar de vernieuwingen hebben vooral betrekking op Apple TV 2.0 en enkele bugfixes. Vernieuwingen voor de iPhone en SDK zitten er nog niet in.

iTunes 7.6.1Apple heeft via de software-update versie 7.6.1 van iTunes beschikbaar gesteld. Veranderingen voor de iPhone en voor de komende SDK lijken er nog niet in te zitten. De update is voornamelijk bedoeld voor bezitters van een Apple TV 2.0. Apple start daarnaast met een filmpromotie: met Movie of the Week zal er elke week een e-mailpromotiebericht naar gebruikers van iTunes Movie Rental worden gestuurd. Dan donderdag tot maandag kun je een bepaalde film huren voor $0,99. Net als bij normale huurfilms heb je 30 dagen de tijd om ernaar te kijken.

Toch lijkt de aanbieding van de week al langer te lopen: afgelopen week was Breakfast at Tiffany’s afgeprijsd en de komende weekend kunnen Amerikanen voor $0,99 naar de film The Hours kijken.

Wat de update van iTunes betreft: de 44 MB grote update heeft een releasenotes die meerdere alinea’s beslaat, maar die in essentie niet zoveel nieuws bevat. Meerdere bugfixes en een verbeterde compatibiliteit met Apple TV 2.0 is alles wat je krijgt. Je kunt de nieuwste versie installeren via de updatefunctie of als losse download.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2008, 11:12
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple tv, itunes, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.