Reacties voor: ‘Nieuwe iPhone heeft hetzelfde uiterlijk als iPhone 4’

Volgens analist Ming-Chi Kuo is de nieuwe iPhone vrijwel identiek aan de iPhone 4. Er zit wel een betere 8-megapixelcamera in, maar een geheel nieuw design komt er niet, meent deze analist.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 82 reacties

  1. Apple kan het niet maken om géén nieuwe iphone te lanceren, te concurentie is moordend en ze moeten ook met iets nieuws komen, ik verwacht toch een nieuwe iphone

  2. Het zou mij heel erg verbazen als er geen nieuw design komt. De iPhone 4 is al bijna 1,5 jaar uit. Dan moeten ze wel met een nieuw design komen.

    En dat verhaal over een 4S moet ik ook nog zien gebeuren.

  3. Gemiste kans als dit waar is. Vervelend voor ons allemaal.

  4. Met zo’n slechte update gaat Apple nooit zo veel iphone’s verkopen! Er gaat echt wel wat anders komen hoor, stomme analist! (Ming-Chi Kuo)

  5. Geen nieuw design? en alleen maar een 8 megapixel
    camera……I`m gonna stick to the 4 dan maar.

  6. Als dat waar is, dan koop ik toch geen iPhone 5. Ik wil geen toestel kopen dat niet veel verschilt van het vorige model.

  7. Niet geloofwaardig. Voor Apple is zo’n product onmogelijk aan te smeren aan de consument.

  8. Als de volgende iPhone daadwerkelijk er hetzelfde uit gaat zien als mijn iPhone 4 ga ik hem echt niet kopen en wordt het geen verkooprecord. Ik denk dat ze wel met een nieuw model komen aangezien ze meer dan een jaar de tijd hebben gehad en de concurrentie wel telkens met iets nieuws komt. En ze kunnen echt niet wegkomen met alleen een 8 MP camera en snellere A5 processor.

  9. Origineel geplaatst door Sezgin
    Niet geloofwaardig. Voor Apple is zo’n product onmogelijk aan te smeren aan de consument.

    Hoe lang draai je al mee in de Apple wereld. Apple is juist HET bedrijf die dit zou kunnen maken.

  10. Mijn abo verloopt in Jan 12. Tegen die tijd weten we wat het is. Is het een look à like van de 4? Dan wordt het gewoon de 4 als vervanger van m’n 3GS. Ongetwijfeld ook goedkoper.

  11. Als dat waar is neem ik direct een Android telefoon!

  12. Hetzelfde als bij de mensen hierboven, als Apple vast houdt aan een iPhone 4 maar alleen met een 8 mp camera dan neem ik hem ook niet. Dan verleng ik en stap ik over op een ander toestel of neem een sim only en hou het nog even vol met mn 3GS. Maar toch denk ik niet dat ze daar aan vast houden en gewoon met een geheel nieuw design zijn, het zou iig totaal niet logisch zijn met al de concurrentie tegenwoordig.

  13. LOL. Geen objectieve meningen hier. Enkel frustraties dat de 5 enkel een 4S is (sorry, “zou kunnen zijn”).

  14. Tja. Het zou kunnen. We gaan het meemaken, binnenkort!

  15. Lijkt mij nogal onwaarschijnlijk maar goed de 4 is een mooi toestel ik heb hem voor een jaar gekocht met het oog op de 5 dus we zien wel hoe het loopt zou voor mij geen ramp zijn wel een beetje een tegenvaller!!

  16. Misschien kan ik toch een nieuwe iphone nemen bij het verlengen bij mijn abbo, als ze er zo lang over blijven doen is de iphone 4 al 2 jaar uit eer er weer een nieuwe uitkomt.

  17. Design vind ik best zo. Alleen hij moet wel dunner worden. Zeker als je kijkt wat de concurrentie doet zoals Sony.

  18. Mwah, als er gewoon een iphone 4s komt dan zullen de mensen die al een 4 hebben wellicht een jaartje wachten ipv. een android te kopen. We hoeven niet elk jaar een nieuwe gsm toch?

  19. Dit zou wel eens kunnen. De 3GS was toch ook hetzelfde als de 3G. Dus waarom niet hetzelfde uitzicht.

  20. Waar baseert deze analist zich op? Hoewel ik zijn deskundigheid niet in twijfel wil trekken wil ik wel graag weten waarom zijn bewering compleet in tegenspraak is met de gangbare geruchten.

  21. Origineel geplaatst door Donstil
    Hoe lang draai je al mee in de Apple wereld. Apple is juist HET bedrijf die dit zou kunnen maken.

    Juist niet. Apple brengt altijd duidelijke verbeteringen met elke nieuwe iPhone. Kijk naar de 3G: hopeloos verouderd en traag, terwijl de 3GS qua smoothness en snelheid nog steeds één van de beste telefoons is.

  22. Of bevestigd dit juist dat er twee versies komen? Een budget iPhone 4 en een iPhone 5.

  23. Er zit een groot verschil tussen 2 jaar geleden met de 3GS en nu. De 3G had prestatie problemen en het kompas plus de betere camera waren eigenlijk een must.

    De iPhone 4 is geen slecht presterende/langzame telefoon. Als ik mijn 3GS ga vernieuwen en een goedkope exact hetzelfde uitziende iPhone 4 in mijn handen heb, dan ga ik niet 200 euro meer uitgeven aan een 5 met evenveel geheugen.

    De snelheid van de A5 gaat echt niet opvallen als ik door een webpagina scroll of van links naar rechts ga op het homescreen. Wat dan overblijft is een zeer dure 8MP camera (wat zeker niet uniek is in de markt).

    Apple zal dit ook wel begrijpen (hoop ik 🙂 ). Dus daarom lijkt het me erg sterk als ze geen vernieuwing in het design stoppen.

  24. Sja, als Apple met een toestel aankomt dat alleen een betere camera heeft dan de iPhone 4, dan houd ik m’n 3GS nog een jaartje of stap ik over op een ander merk waarbij wel met de tijd wordt meegegaan.

  25. Die analist mag dan wel zeggen dat hij weet hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien… maar Apple is echt wel zo gesloten dat er niet zomaar mensen met ware verhalen opduiken

  26. Origineel geplaatst door Tom
    Hetzelfde als bij de mensen hierboven, als Apple vast houdt aan een iPhone 4 maar alleen met een 8 mp camera dan neem ik hem ook niet. Dan verleng ik en stap ik over op een ander toestel of neem een sim only en hou het nog even vol met mn 3GS. Maar toch denk ik niet dat ze daar aan vast houden en gewoon met een geheel nieuw design zijn, het zou iig totaal niet logisch zijn met al de concurrentie tegenwoordig.

    Kom op he, wat denk je nou zelf, dat Apple in een jaar alleen maar een betere cameraerin doet? Ik zie het reclamefilmpje al voor me…

  27. Origineel geplaatst door alsatian
    Het zou mij heel erg verbazen als er geen nieuw design komt. De iPhone 4 is al bijna 1,5 jaar uit. Dan moeten ze wel met een nieuw design komen.En dat verhaal over een 4S moet ik ook nog zien gebeuren.

    Als je al het beste design op de markt hebt, waarom dan tijd en moeite verspillen aan een nieuw design, als je dat ook kunt gebruiken om het toestel intern te verbeteren?

  28. Origineel geplaatst door alsatian
    Het zou mij heel erg verbazen als er geen nieuw design komt. De iPhone 4 is al bijna 1,5 jaar uit. Dan moeten ze wel met een nieuw design komen.En dat verhaal over een 4S moet ik ook nog zien gebeuren.

    Als je al het beste design op de markt hebt, waarom dan tijd en moeite verspillen aan een nieuw design, als je dat ook kunt gebruiken om het toestel intern te verbeteren?

  29. Ik denk aan de betere processor, meer ram, meer intern geheugen en een betere camera. want de iphone 4 is nog steeds beter als de rest. Ik heb de evo 3d gehad en nu de optimus 3d, maar met hun interne processor ect komen ze nog steeds niet zelfs in de buurt van de iphone 4. Safari is 100x smoother in pagina’s browsen dan de troep die op die android telefoons word meegeleverd. Ook andere browsers geprobeerd en haalt het gewoon niet bij safari. Ook al die UI’s, menu’s enzo laggen een beetje. bij de iphone 4 gewoon niet. nooit.

    apple hoeft niet perse met vernieuwingen te komen… Maar een 3d scherm zou wel super gaaf zijn…maar dat gaat helaas niet gebeuren… 🙁

  30. Ach, m’n abbo loopt in november af. Als de “5” tegenvalt neem ik lekker een jaarabbo met een 4 en dan zien we over een jaartje wel waar Apple dan mee komt…..

  31. Ik geloof er niks van. Ik hoop zowieso op weer een bolle achterkant,ligt toch fijner !

  32. Als deze analist net zo analyseert als beursanalisten dan is het een fabel dat de 5 weinig zal verschillen van de 4. Leuk luchtballonnetje weer, dat dan weer wel. Ik houd het op 3GS totdat hij ermee stopt.

  33. Qua design is de iphone best gelikt. Maar de antenne kan echt wel beter. Het komt regelmatig voor dat de telefoon wel signaal aangeeft, maar het niet mogelijk is te bellen.
    Ik verwacht dat de 5 wel meer hardware vernieuwingen zal hebben.
    Platter, groter scherm, betere camera en andere antenne.

  34. @iFeun: T-mobile zeker?

  35. Als het alleen een 8 MP is koop ook ik hem niet! Als het een groter scherm heeft ben ik wel binnen want ik denk dat ik erg moet wennen als het scherm nog steeds een 3,5 inch had… kheb nu namelijk S2

  36. Ik wil alleen maar een groter scherm en wat meer snelheid

  37. als we het vorige bericht mogen geloven zijn ze nu ook bezig met de productie van een nieuwe ipod touch. het idee van de ipod touch is altijd geweest om op de iphone te lijken maar niet aan een contract vast te zitten.
    het lijkt mij daarom sterk dat de ipod touch én de iphone worden vernieuwd met alleen een nieuwe camera, omdat de camera’s in deze twee producten sowieso al verschillen.

  38. Ik vind het design van iPhone 4 zeer geslaagd en mag zo blijven. Wat ik zelf een groot nadeel van iPhone 4 vind, is dat hij niet lekker in de hand ligt door de rechthoekige achterkant, ik hoop toch stiekem dat dit wel veranderd, ook al gaat dat ten koste van het design.

  39. @matijs: Nope; Vodafone.

  40. Alle iPods eruit en iPhones er voor in de plaats.
    van elcheapo tot de iphone 4

    en met elcheapo bedoel ik iphones van de zelfde prijsklasse al waarin je nu de ipod modellen kan kopen

  41. Als de 5 er hetzelfde uitziet dan koop ik mij zéker de 4. Veel goedkoper dan de 5 of 4S. Wat interesseert mij die camera man. Ik ga voor snelheid ja. Het zou effectief een ongelofelijke ontgoocheling zijn mocht het effectief zo zijn. Het zou mij dan ook niet verbazen dat de verkopen niet zoals verwacht zullen zijn. Uiteraard, Apple fan boys kennende zullen ze voor een nieuwe opteren. Maar ik schat toch dat de doorsnee Apple enthousiast zoals mij er niet zal in vallen om over te stappen van 3GS naar 4GS of 5 als je die laatste aan een prikje kan verkrijgen. Brengen ze dezelfde uit dan schat ik een “verlies” van een dikke 15%. Mark my words.

  42. @Gio: Het is allemaal pas waar op het moment dat Apple het bevestigd. tot die tij is het speculeren en zonde van je tijd om je op te vreten over foute beslissingen die misschien wel helemaal niet gemaakt gaan worden 😉

  43. Mn maat werkt op zo een grote touchescreen van Samsung dachtik..wow! Met android op..begin meer en meer dat leuker te vinden en je kan even veel 🙂 m’n iphone is er niets tegen! :/ dus pas ik ook voor deze!

  44. ik hoop dat die product transitie gaat over een nieuwe iMac en cinemaisplay met multitouch. MBP die een tablet modus krijgen middels transformatie.

  45. dit is niet normaal,,,

    als 14 jarige heb ik mijn nette iphone 4 verkocht via marktplaats met een gedachte van: “ahhh als de iphone 5 komt moet ik hem hebben,,,,, ”

    nu al een tijdje aan het sparen,,,
    en dan zo een bericht krijgen,,,

    dan toch maar de gakaxy s2

    maar ik denk dat dit niet gaat gebeuren want apple is wel zo slim om nou weer alle concurenten d’r uit te tikken door z’n nieuwe, strakke en slimme design…

  46. Hoe dan ook, de volgende iPhone is in ieder geval… A MAGICAL DEVICE!

  47. 4S of 5, ik vind het eigenlijk not done dat er zoveel tijd tussen de iP4 en z’n opvolger zit.

  48. Kan samsung een rechtzaak tegen apple beginnen dat de nieuwe 5 teveel op de sgs2 lijkt.

    En een teleurstelling voor alle fanboys.

  49. Hahaha die reacties hier. Ik ga al 4 generaties iPhones mee en geloof me..iedere keer weer deze discussie dat de volgende iPhone niet verassend zou zijn en weinig verschillend van het vorige type.

    Geloof me… Dit wordt weer een knaller!!! Ieder jaar zeg ik weer, dit jaar sla ik even over, maar telkens tijdens de aankondiging zit ik weer op het puntje van mn stoel.

    Mensen die hier geloven dat Apple na 1,5 jaar met een iPhone4 met een 8 mp camera op de proppen komt heeft het helemaal mis.
    De iPhone5 wordt een topper die de verkoopcijfers weer gaat overtreffen, een toestel die de toptoestellen van Android overtreft. Let maar op!!

  50. Ahnou…. Dan hoef ik ’em niet! ******-Apple! Ik ga wel naar Android!

  51. Mischien heeft de analist een beetje veel gezopen 🙂

  52. Ik hoop dat deze man ongelijk heeft over het design. Er moet onderscheid zijn tussen een telefoon uit de toekomst en een van 1,5 jaar terug, toch?

  53. Origineel geplaatst door borgqueenx
    Ik denk aan de betere processor, meer ram, meer intern geheugen

    Tja. Meer ram of meer intern geheugen? Beiden tegelijk lijkt me wat te veel van het goede.

  54. Als Apple niet met een fantastisch nieuw design komt dan leiden ze enorm gezichtsverlies wat mij betreft en ik ben een echte hard- core Apple fan.

  55. (Red.) Deze reactie voldoet niet aan onze regels.

  56. Check deze site voor hoesjes 😉

  57. (Red.) Deze reactie voldoet niet aan onze regels.

  58. (Red.) Deze reactie voldoet niet aan onze regels.

  59. @kevin: Jammer dat je met allerlei aannames komt terwijl je helemaal niks over mij weet. Waarom speel je het op de man?

    Goed, ik zal je even helpen. Ik zal de nieuwe iPhone niet kopen. Ik ben nog steeds tevreden met mijn iP4 en heb sowieso niet echt de behoefte om elk jaar een nieuw toestel te halen puur alleen omdat er een nieuwe en “betere” uit is. Het is IMO best verstandig dat Apple slechts 1x per jaar met een nieuwe iPhone komt. Ik vind het alleen jammer dat het nu ruim een jaar duurt voor er een nieuw model op de markt is, niet zozeer voor mezelf, maar voor al die mensen die nu met een 3GS (of ouder) zitten en graag een nieuwe iPhone zouden willen aanschaffen. Nu een iPhone 4 kopen die al ruim een jaar uit is tegen dezelfde prijs als bij de introductie is niet echt verstandig, dus wachten ze nog steeds. Natuurlijk kan ik het mis hebben, maar zoiets zou er best toe kunnen leiden dat mensen voor een model van een andere fabrikant gaan kiezen. Het is natuurlijk belachelijk dat zo’n iP4 zo’n 15 maanden na introductie nog steeds hetzelfde kost en dat is een direct gevolg van Apple’s beleid. Vandaar dat is zeg dat ik het eigenlijk not done vind.

    Ook ik weet dat Apple nu al met nieuwe technologie bezig is, maar in tegenstelling tot jij denk ik dat de reden dat ze er nu niet mee komen eerder ligt in de prijs van die nieuwe technologie en niet zozeer een of ander vooropgezet plan om de massa maar mondjesmaat tevreden te houden.

    Doe mij (en gezien je andere reactie vast vele anderen) een plezier en laat je misplaatste arrogantie de volgende keer achterwege.

  60. Amici,

    Laten we het gezellig houden, ik zie wat korzelige reacties. Ik vind speculeren over een nieuwe iPhone altijd leuk, en volgens mij velen met mij. Dus even uit de heup:

    Ik verwacht (helemaal nergens op gebaseerd, alleen luchtfietserij :-)) dat er geen twee nieuwe iPhone worden gepresenteerd (dus een 4S en een 5). Maar dat de iPhone 4 (zoals nu gebeurd met de iPhone 3GS) als budgettoestel in de markt wordt gezet. Een budget iPhone 4S moet beter zijn dan de iPhone 4 anders heeft dat toestel geen zin, maar daarbij moet de iPhone 5 beduidend beter zijn dan de 4S, anders snoept de 4S marktaandeel af van de iPhone 5.

    Tenzij… de iPhone 5 een 12 megapixelcamera heeft 64 of 128GB geheugen, en een scherm van 4inch, dan kan de 4S toe met 8 megapixelcamera en 32 GB, scherm van 3,5 inch. Welke andere zaken kunnen nog uit de toverdoos komen? NFC-chip, betaalmogelijkheden,
    Beeldbellen over 3G (geen jailbreak meer nodig), iemand nog een idee?

  61. Zeer onwaarschijnlijk dat Apple bij dit model blijft. Ik geloof niet dat ze zolang over een introductie doen en dan met hetzelfde design komen. Als de update zo minimaal is dan had deze al lang en breed in de schappen gelegen. Ik verwacht dus zeker iets meer dan alleen een gepimpte binnenkant. In deze tijd van moordende concurrentie kan Apple eigenlijk niet nogmaals het trucje met de 3G naar de 3GS uithalen, hoe graag ze misschien ook zouden willen (de kostenbesparingen zouden enorm zijn). Mocht het gerucht wel waar zijn dan gaat Apple in ieder geval niet de groeicijfers halen die het nu neerzet.

  62. Als de nieuwe iPhone is al beschreven staat ga ik hem niet halen en doe ik nog wel een jaartje met me 3GS wil toch echt een groter scherm etc

  63. Waarom niet het zelfde design houden met alleen betere specificaties?

    Als je naar de Mac Book Pro’s kijkt, deze hebben ook al een aantal jaren de zelfde uni-body alleen de specs verbeteren elk jaar.

    Dus helemaal niet zo onwaarschijnlijk dat Apple het design het zelfde laat.

  64. Beste Apple liefhebbers,

    Wacht nou met al jullie suggesties en gespeculeer!

    Nog even en dan zal iedereen verrast zijn geduldt is een schone zaak. Een ding Apple is gewoon goed en ga aub geen appels met peren vergelijken. Iedereen zal zeker verrast worden al is het links of rechts om.

    Kan je beurs het aan dan heb je gewoon Apple in huis en niets anders.

  65. Ik wil echt een groter scherm. Anders koop ik hem zeker niet.

  66. Wel mooi dat de antenne verbetert is….yep, doe mij er maar ééntje!

  67. Ben ik de enige die het juist goed vindt dat het design hetzelfde zou kunnen blijven? Het is namelijk in alle aspecten prachtig en is daarnaast ook zeer functioneel. Gewicht en grip van de iPhone 4 is precies goed voor mij dan. Ik snap niet waarom mensen dit niet als een nieuwe iPhone zouden kunnen beschouwen als alleen de specs verbetert zullen worden. Daarnaast heb ik nooit problemen gehad met de antenne maar het zou voor degene die het wel hebben een must zijn…

    Het scherm hoeft voor mij ook echt niet groter omdat andere telefoons dat ook hebben want dat vindt ik een beetje onzin.

    Design is less design.
    De iPhone is daar jaren al het perfecte voorbeeld van. En ik vindt dat ze met de iPhone 4 daar juist het meeste tijd in hebben gestoken. Dus waarom niet?

  68. Apple? Iphone? Uniek?
    Zelf heb ik een iphone ben zeer happy
    Maar de concurentie is zoals hierboven opgemerkt zeer groot.

    Apple designen worden nagemaakt ieder halfjaar perst de concurentie er betere specs uit zie ipad, iphone

    Met de mac pro idem 2000 euro betalen voor een laptop met een prachtig design echter na de laatste update gaat met voor de foefjes inplaat van het gebruikers gemak en snelheid.

    Denk dat we de heer S Jobs gaan missen.

  69. Tsja, 3G –> 3GS was ook niet echt bijzonder, dus het zou kunnen…

    Hoop zelf dat ze wel weer met een redesign komen: laat de achterkant alsjeblieft weer afgerond zijn, die iPhone 4 is prachtig, maar ligt niet zo lekker in de hand als de 2G en 3G(S) deden.

  70. Haha het blijft toch leuk om elke keer weer die verontrustende reacties te lezen onder weer het zoveelste gerucht.
    Daaraan kun je wel zien hoe apple jullie allemaal in jullie ban heeft.
    Maar maak je maar niet druk want wat voor nieuwe iphone, of word het wel een iphone? 😉 apple ook heeft apple doet waar ze goed in zijn en zal jullie allemaal weer zo verassen dat je er weer alles aan doet dan nieuwe ding zo snel mogenlijk te bemachtigen!

  71. Ben ook benieuwd wat de aansluiting wordt voor de adapter.
    Blijft deze hetzelfde als ik nu heb bij mijn iPhone 3GS, of wordt het een pinnetje?

  72. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  73. @Theo:
    Volgens mij was er ook een regel dat telefoons via een universele lader moeten kunnen worden opgeladen. Wellicht is dat bij de volgende iPhone wel het geval ?

  74. iPhone 5 wordt de bom, 8mp camera a5 processor en ik denk dat er nog meer nieuwe kiekjes zijn, waarom zal Apple anders een nieuwe iPhone uitbrengen? Ik verwacht zeker wel dat er een nieuw design met 4″ beeldscherm, platter, etc. komt

  75. 4S gaat er hetzelfde uitzien met interne upgrades. I5 krijgt een uiterlijke vernieuwing. Mijn 2 centen.

  76. Ik vind deze reacties hier echt verbazingwekkend. Apple brengt geen updates uit alleen omdat er iets nieuws zou moeten komen, maar doet dit doorgaans om rationele gronden. Het is duidelijk dat het bij Apple gaat om het volledige product en alleen verbeteringen doorvoert wanneer deze nodig zijn. De iPhone 4 is nog steeds state of the art, ook al is deze al een jaar oud. Wat telt is dat de iPhone goed functioneert en alles kan wat hij moet doen. Dat is een duidelijk herkenbare lijn in alle voorgaande updates geweest. De 3G en 3G S brachten meer snelheid en beter ontvangst, de iPhone 4 betere camera’s voor FaceTime en een nieuw design dat beter bij andere Apple-producten aansluit. Dat zijn verbeteringen die ook echt nodig waren.

    Wat ontbreekt er hardware-technisch nog bij de iPhone 4? Ik kan mij amper iets voorstellen. De camera is al goed, een 8-MP is onwaarschijnlijk, nu de kwaliteit van de opnames niet per se beter wordt. Apple heeft dit meermaals benadrukt. Snellere processor? Waarom? Alle apps draaien, je kunt alles met gemak doen. Meer RAM? De nieuwste iPad ging daar ook niet op vooruit. Meer geheugen? Is dat nog wel nodig met iCloud? Groter scherm? Het Retina-display heeft zo een hoge resolutie. Waarom dit aanpassen? Bovendien zijn alle apps voor een bepaalde resolutie ontworpen. Wat mij betreft heeft de iPhone 4 alle hardware die nodig is. De komende update van iOS brengt tal van verbeteringen met zich mee die het potentieel van de iPhone enorm verbeteren. Ik denk dat de eerst volgende update maar kleine verbeteringen zal bevatten, misschien met betrekking tot de antenne.

    Alleen al het feit dat Apple nog steeds niets heeft laten horen, terwijl alle andere iPhones steeds in juni of juli werden aangekondigd, laat mij al vermoeden dat er dit jaar, als überhaupt, geen groot spektakel om de iPhone komt. September is normaalgesproken al de maand van de iPods en iTunes. Ik ben nog ontzettend tevreden met mijn iPhone 4, en verouderd is die nog lang niet.

  77. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  78. ja klopt ık ben ook ın het bezıt van een IPhone 4.. en ook ık moet zeggen dat ık gewoon tevreden ben met mıjn ıphone qua desıgn. het enıge wat volgens mıj verbeterd kan worden ıs de processor en antenne. af en toe net ıets te langzaam en een heel beroerd bereık, maar voor de rest een voorbeeld voor alle smartphones

  79. @galop: Kom op zeg, heb nog nooit zo’n mooi en strak model gezien als de i4. Er is geen enkele andere telefoon die hieraan kan tippen. En wie geeft er nou om of een telefoon goed in de hand ligt, als ie maar functioneert naar behoren!! En als ie mooi moet je er mee pronken. En serieus, wie belt er nou nog tegenwoordig? Alles gaat via de sms (1 ct.) en whatsapp, dus omdat het toestel niet lekker in de hand ligt, is het maar een onnozel ding? Heel raar hoor…
    Jij bent de eerste die ik hoor dat het een rottoestel is omdat ie niet lekker in de hand ligt…

    Ik heb zelf nog iPhone 3Gs, maar zit met smart te wachten op de iPhone 5. Als het design niet net zo mooi is als de iPhone 4, dan neem ik de iPhone 4 en dan maakt mij echt niet uit dat er een 5MP camera in zit en een iets minder goede processor.

  80. is die Ming-Chi Kuo een betrouwbare bron???

  81. Voor de A5 chip en 8mpx ga ik echt geen iphone 5 kopen of hoe het ook mag heten

  82. Leuke discussie!! Ik vraag me af wat er in hemelsnaam nog beter kan t.o.v. de iPhone 4. Het is al een subliem toestel (op accustandby tijd na dan…). Zoals menig ander heb ik online wel wat concepten gezien, maar of dat nu echt een grote toevoeging zal zijn t.o.v. de i4.. En of dat een nog hogere prijs zal verantwoorden… Ik betwijfel het!! Maar toch kijk ik halsreikend uit naar de release van 5 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.