Reacties voor: Nieuwe foto’s tonen mogelijke iPad mini

De Chinese site Bolopad beweert foto's van de iPad mini in handen te hebben. De foto's komen overeen met eerder gelekte beelden.
Lees het complete artikel → Nieuwe foto’s tonen mogelijke iPad mini
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. ahahhahah waarom een ipad mini kopen

    Ipad mini is ipad voor arme mensen kopen gewoon ipad joh

  2. Het is net een nog grotere en bredere iPhone 5

  3. Ben ik de enigste die de vormfactor een stap terug in de tijd vind? Zeg maar gerust een gigantische stap, ver voor de iPad 1. Uiteraard zijn het geruchten… maar toch..

  4. Goh wat toevallig! Net na de introductie van de iPhone 5 met nieuwe Lightning aansluiting, duikt hij hier op.

    Voorkant ziet er wel redelijk uit, maar de achterkant vind ik niet des-Apples.

  5. Origineel geplaatst door HenckGoh wat toevallig! Net na de introductie van de iPhone 5 met nieuwe Lightning aansluiting, duikt hij hier op. Voorkant ziet er wel redelijk uit, maar de achterkant vind ik niet des-Apples.

    wat is daar toevallig aan? De nieuwe aansluiting zal de apple standaard worden voor de komende jaren. Logisch dus dat hij ook op een nieuwe ipad zal zitten.

  6. Origineel geplaatst door Henck
    Goh wat toevallig! Net na de introductie van de iPhone 5 met nieuwe Lightning aansluiting, duikt hij hier op.Voorkant ziet er wel redelijk uit, maar de achterkant vind ik niet des-Apples.

    Goh! Doet me denken aan de mensen die de achterkant van de gelekte iPhone 5 foto’s lelijk vonden, dat dit fake is,dat apple nooit zoiets zou doen en wat blijkt? juist ja…We zullen wel zien.

  7. Haha met iOS 5? Nep!

    Als je goed kijkt zie je dat hij het Google maps icoontje heeft, dat in iOS 6 is vervangen door een ander icoontje. Tja, de nieuwe iPad krijgt natuurlijk ook nieuwe software, in dit geval iOS 6, dus deze foto’s kunnen alleen maar nep zijn.

  8. @Jamie
    Zou het misschien kunnen zijn dat de iPad mini is ontwikkeld toen er nog geen IOS6 was? Dat er op deze versie geen ios6 draait wil toch niet zeggen dat het nep is.
    Denk even na voordat je een brainfart hebt.

  9. en er komt toch ook 4G versie uit?

  10. Origineel geplaatst door Orion
    @Jamie Zou het misschien kunnen zijn dat de iPad mini is ontwikkeld toen er nog geen IOS6 was? Dat er op deze versie geen ios6 draait wil toch niet zeggen dat het nep is. Denk even na voordat je een brainfart hebt.

    Brainfart? Wat is dat nou weer voor een rare opmerking?!

    Maar wat jij dus probeert te zeggen is dat Apple een nieuw model iPad ontwikkelt, daaarvoor software ontwikkelt, om vervolgens vlak voor de introductie de software opnieuw te maken. Als wat jij zegt waar is, zou dus een nieuw model iPad op verouderde software kunnen draaien.

    Rare redenatie van jou.
    Zelf heb ik er nooit van gehoord dat de iPhone 4S ook op iOS 4 kan draaien.

  11. @ Jamie
    Dus volgens jouw kan het niet dat men op de eerste test-modellen (voor de final productie vh toestel) iOS 5 draaide? Je kan ook moeilijk een product gaan testen met een iOS die toen nog in(héél vroege) beta fase was. Er is trouwens over de mini gezegd dat die een stuk goedkoper zal zijn dan de huidige ipad, geen retina zal hebben en het binnenwerk meer weg gaat hebben van de iPad 2 qua specs dan de 3. Is dus perfect mogelijk om er dan iOS 5 op te testen.

  12. Origineel geplaatst door Dekon
    @ Jamie Dus volgens jouw kan het niet dat men op de eerste test-modellen (voor de final productie vh toestel) iOS 5 draaide? Je kan ook moeilijk een product gaan testen met een iOS die toen nog in(héél vroege) beta fase was. Er is trouwens over de mini gezegd dat die een stuk goedkoper zal zijn dan de huidige ipad, geen retina zal hebben en het binnenwerk meer weg gaat hebben van de iPad 2 qua specs dan de 3. Is dus perfect mogelijk om er dan iOS 5 op te testen.

    Kijk, dit is een heel andere benadering dan die van Orion daarnet. Jij geeft argumenten en maakt niemand verwijten.

    Maar ik geloof dat Apple altijd software gebruikt die er niet uitziet als iOS. Meer zoals dit hier:
    http://www.techworld.com.au/article/425960/first-gen_ipad_prototype_sells_10k/

    Ik denk dat de apparaten waar wel iOS op staat niet buiten de beveiligde gebouwen van Apple komen.

  13. Hartstikke nep, dit is gewoon een dummy van het potentieel nieuwe design…Wedden dat deze dummy binnen een week op Ebay te koop is?

  14. Ik zeg laat maar komen.

  15. Fake, dat is duidelijk! Batterij icoontje bovenaan staat niet uiterst rechts en iPad met wifi icoontje staan niet uiters links! Vreemd uitzicht vinden jullie niet? Zeker niet de stijl van apple. Geloof ook niet dat de randen aan linker en rechter kant zo smal gaan zijn. Definitely not Apple! That’s for sure

  16. Dachten we van iphone 5 ook

  17. Zal wel nep zijn, als je nou zo’n ding in handen krijgt dan zorg je er toch voor dat je hoge kwaliteit foto’s maakt? Het is allemaal net niet te zien.

  18. Ik ben erg benieuwd naar een eventuele iPad mini. Vraag me af in hoeverre ze de iPad Mini gaan ‘uitkleden’. Ben ook erg benieuwd naar de prijs, verwacht aan de éne kant nogal een budget versie maar aan de andere kant zou het erg gek zijn als ze de iPad Mini gaan aanbieden onder de prijs van de goedkoopste iPod touch..

  19. Ben benieuwd wanneer hij word gepresenteerd, en ook de uitvoeringen, bv. 8-64 gb.
    ik heb er een nodig, zo snel als mogelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.