Nieuwe foto’s tonen mogelijke iPad mini

De Chinese site Bolopad beweert foto's van de iPad mini in handen te hebben. De foto's komen overeen met eerder gelekte beelden.

iPad mini 3De Chinese site Bolopad heeft een drietal nieuwe foto’s van de vermoedelijke iPad mini gepubliceerd. Hoewel de getoonde iPad erg lijkt op een uiteindelijk model, is het nog de vraag of het gaat om een mockup of een daadwerkelijke iPad. Het getoonde scherm op de iPad mini-foto’s laat het iconenscherm van de iPad zien. Hier wordt naar alle waarschijnlijk iOS 5 op gedraaid. Dit is niet alleen af te leiden uit de gebruikte achtergrond, maar ook uit de getoonde YouTube-app en het gebrek aan de Klok-applicatie van iOS 6.

Omdat we de iPad mini niet in beweging zien, is het alleen moeilijk om te bepalen of het scherm een opgeplakte afbeelding of een daadwerkelijk geactiveerde iPad mini is. Op het beginscherm is ook een Chinese weer-applicatie te zien.

De iPad mini-foto’s tonen een lightning-aansluiting, net zoals in de iPhone 5. Ook heeft de iPad mini twee speakers aan de onderkant. De achterkant komt grotendeels overeen met eerdere beelden van de achterkant.

Via TechCrunch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2012, 17:28
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.