Reacties voor: Nieuwe foto’s iPad 3 tonen rondere hoeken en nieuwe camera

Nieuwe foto's van de achterkant van de iPad 3 bevestigen de rondere hoeken en een groter gat voor de vermoedelijke 8-megapixelcamera.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Die kleine foto naast het artikel geeft echt een verkeerd beeld van de dikte. Voor iedereen die een side-by-side vergelijking wilt van de iPad 2 en iPad 3. (Ook van M.I.C. Gadget).

    http://www.flickr.com/photos/micgadget/6905638865/

    Het valt allemaal wel mee, en als er een retina display in komt… laat maar komen.

    Ik betitel trouwens of je die circa 1 mm extra dikte zal merken: zoals aangegeven is het design licht veranderd bij de hoeken waardoor hij mogelijk zelfs dunner aanvoelt.

    Ik vind het gewicht belangrijker.

  2. wowwwwww, rondere hoeken, echt een verkoopargument, daar zat ik op te wachten want de 2 prikt toch wel heel erg met die punten

  3. Zonder sarcasme, ja dit vind ik ook een stuk beter want je krijgt zeker last van je handen na een poosje de 2 in handen te hebben.

    Origineel geplaatst door Gilbertwowwwwww, rondere hoeken, echt een verkoopargument, daar zat ik op te wachten want de 2 prikt toch wel heel erg met die punten

  4. Totaal niet boeiend…

    Stereo i.p.v. mono dat zou ik graag in de iPad3 (en iPhone) willen hebben maar dat gaat niet gebeuren. Maar waarom eigenlijk niet?

  5. Origineel geplaatst door Gilbert
    wowwwwww, rondere hoeken, echt een verkoopargument, daar zat ik op te wachten want de 2 prikt toch wel heel erg met die punten

    Het gaat niet om de hoeken van de voorzijde, ‘de punten’, maar om de ronding aan kanten van de onderzijde, de iPad 3 lijkt daardoor met minder oppervlak de tafel te raken. Hierdoor zal hij zoals Simon zegt ongeveer hetzelfde lijken als de iPad 2 ondanks iets meer dikte.

  6. Het blijven allemaal minimale verschillen. Het leukste zou zijn een totaal nieuw ontwerp. De scherpte van de hoeken lijkt mij geen beter verkoop argument.

  7. Dat je een revolutionair nieuw ontwerp ziet is onwaarschijnlijk. Apple denkt liever één keer goed na over een ontwerp dan dat ze om het half jaar een net niet ontwerp uitbrengen. MacBooks en MacBook Pro’s zijn al meerdere jaren vrijwel onveranderd op de markt. En zelfs nu zijn deze ontwerpen nauwelijks overtroffen. Voor de iPhone en iPad zal een snellere update cyclus worden gehanteerd. Maar ook hier blijven modellen meerdere jaren gehanteerd. Voordeel voor de consument is dat ze niet na een half jaar met een verouderd model zitten…

  8. Zo te zien dus ook andere switchknop en volumebuttons. Nu aluminium lijkt het

  9. Als je in de gelegenheid bent om een foto te nemen van de nieuwe iPad3 dan schiet je toch je hele toestel vol? Van alle hoeken, AAN/UIT, zijkanten… Waarom zou je dan alleen die lousy ronding fotograferen?

  10. @Frank: volgens mij zitten ze er nog niet op is anders wel een hele rare licht inval

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.