UPC introduceert mobiel internet voor tablets

UPC heeft mobiel internet voor laptops en tablets beschikbaar gesteld voor consumenten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mobiel-internet-devicesBen je niet tevreden met het huidige aanbod van de mobiele providers, dan is er vanaf vandaag een extra aanbieder bij. Kabelaanbieder UPC biedt mobiel internet aan voor laptops en tablets zoals de iPad. Er is keuze uit drie bundels van 0, 15 of 25 euro. Bij de goedkoopste bundel betaal je alleen naar gebruik, voor een prijs van 5 cent per MB. De bundel van 15 euro bevat 500MB data en bij de bundel van 25 euro krijg je 2GB dataverkeer. Zakelijke klanten konden al sinds juni 2011 gebruik maken van mobiel internet voor laptops en tablets. Nu zet UPC de dienst ook open voor consumenten. Er wordt gebruik gemaakt van het mobiele netwerk van Vodafone en de snelheid loopt op tot 14,4 Mbps. Klanten die al een Alles-in-1 pakket met televisie hebben, krijgen iets extra’s: zij mogen elke maand 50MB verbruiken zonder dat ze ervoor hoeven te betalen.

Bij de overige mobiele internetabonnementen krijgen de Alles-in-1-klanten 50% meer data dan overige gebruikers. Bij het pakket van 15 euro krijg je dus geen 500MB, maar 750MB.

mobiel-internet-sms-meldingBij alle abonnementen betaal je 5 cent per MB buiten de bundel. Dat geldt ook voor het gratis abonnement, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik. Dit abonnement is handig voor mensen die eigenlijk geen databundel willen, maar wel willen kunnen internetten als er even geen Wi-Fi beschikbaar is. Bij de gratis bundel betaal je eenmalig 10 euro voor de simkaart. Je krijgt een melding als je door de bundel heen bent (zie hiernaast).

Meer info: UPC Mobiel Internet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:10
Categorieën iOS, Providers
Onderwerpen Internet, mobiel bankieren, upc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.