Nieuwe foto’s iPad 3 tonen rondere hoeken en nieuwe camera

Nieuwe foto's van de achterkant van de iPad 3 bevestigen de rondere hoeken en een groter gat voor de vermoedelijke 8-megapixelcamera.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3 vergelijking hoekenAfgelopen weekend doken er foto’s op van de achterkant van de iPad 3, waarin rondere hoeken en een groter gat voor een 8-megapixelcamera te zien waren. De website M.I.C Gadget heeft ook foto’s van deze achterkant in handen gekregen en heeft deze gepubliceerd. In de foto’s wordt de nieuwe achterkant vergeleken met die van de iPad 2. Hieruit blijkt dat er inderdaad sprake is van rondere hoeken en een groter gat voor de camera.


Het grotere gat voor de cameralens is in de nieuwe foto’s duidelijk te zien. Hier schreven we afgelopen zondag ook over, maar toen waren de vergelijkingsfoto’s nog niet duidelijk genoeg om zelf een conclusie te trekken. Geruchten wijzen op een 8-megapixelcamera, net als in de iPhone 4S.

De rondere hoeken zouden ervoor kunnen zorgen dat de iPad 3 een stuk dunner voelt dan de iPad 2. De case is eigenlijk tussen de 1 en 1,5 millimeter dikker dan de iPad 2. De website beweert ook dat de nieuwe iPad een dunnere rand zal hebben rond het scherm, maar baseert zich hierbij enkel op bronnen.

Het aantal geruchten over de iPad 3 is de laatste paar weken flink toegenomen. De kans lijkt steeds groter dat er begin maart een evenement zal plaatsvinden waarop de nieuwe iPad wordt aangekondigd. Apple heeft echter nog niks officieel bekendgemaakt.

iPad 3 vergelijking camera

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.