Reacties voor: Nieuwe dummy-foto’s tonen iPad mini van dichtbij

Nieuwe foto's tonen een dummy van de iPad mini van dichtbij. Hierdoor geven ze een goed idee van hoe de iPad mini er uit kan komen te zien.
Lees het complete artikel โ†’ Nieuwe dummy-foto’s tonen iPad mini van dichtbij
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Ik heb al een iPhone 4 en een iPad 3, maar op basis van deze foto’s zie ik toch toegevoegde waarde voor de iPad mini! Niet te groot, niet te klein. Door de rand dunner te maken lijkt het scherm toch relatief groot. Mooi handzaam formaat. Nu hopen op een goed scherm, want dit kon wel eens de ideale pocketboekvervanger worden. De iPad is dan net iets te groot om mee te nemen en de iPhone leest prettig door zijn scherpte maar is weer wat klein. Een eerstewereldprobleem natuurlijk ๐Ÿ˜‰

  2. Wees maar niet bang, dat ding komt er niet.

  3. @Eetpraat:
    Alleen zit je wel sneller met vasthouden met je vingers op het touchscreen door die dunnere rand, ik weet niet of dat wel zo handig is.

  4. De video ervan is een stuk interessanter dan de foto’s in dit artikel.
    http://www.youtube.com/watch?v=RVmUXpPRNuo&feature=youtube_gdata_player

  5. Origineel geplaatst door Frank
    Wees maar niet bang, dat ding komt er niet.

    Hahaha! Ben jij ook zo iemand die zei dat de iPhone 5 niet zo zou gaan uitzien, als de geruchten aangaven?
    Hou toch op.

  6. Komt er niet? Dapper statement. Dat ding komt er echt wel. Ik vind het persoonlijk te duur om naast laptops, iPad, Sony Clie TH55 (jawel, m’n eBook reader) en telefoon NOG een apparaat te kopen, maar dit gaat wel lopen.

  7. Origineel geplaatst door Mike
    Hahaha! Ben jij ook zo iemand die zei dat de iPhone 5 niet zo zou gaan uitzien, als de geruchten aangaven? Hou toch op.

    En jij bent zo iemand die de iPhone Nano natuurlijk al pre-ordered had, want die zou er ook 100% zeker komen.
    Hou toch op.

  8. Ik snap de vergelijking niet, maar mijn punt is dat mensen niet van alles zo stellig moeten roepen alsof ze het weten.
    Zeg dan dat je je niet kunt voorstellen dat Apple zoiets op de markt brengt en onderbouw die stelling met argumenten. Of zeg dat je hoopt dat t dat niet wordt omdat je t lelijk vindt of zo.
    En als jij toevallig tot de vertrouwelingen van Cooks behoort en het allemaal WEL weten, hoop ik dat je ons nog meer nieuws kunt bezorgen.

  9. Pffff stelletje azijnzeikers hou is op man!!!

  10. @frank morgen ook een grote jongen zijn en je ongelijk toegeven he, als de uitnodigingen verstuurd zijn voor het apple ipad mini event van de 17 de. ๐Ÿ˜‰

  11. Heb al een “ipad mini”, een iphone namelijk.. Ook een Ipad derde generatie, mooi apparaat, prima formaat scherm.. Lelijk apparaat op de foto’s trouwens, klopt niet helemaal.. Als de kwaliteit gelijk is aan de Iphone 5 wordt het helemaal een lachertje ๐Ÿ™‚ Vind de ipad mini nergens op slaan, wil je een klein scherm, neem een iphone, groot scherm Ipad.. Maar dat is mijn mening ๐Ÿ˜‰

    Ome Steve draait zichzelf om in zijn graf..

  12. Ik denk, weet wel zeker, dat dit weer een geweldige hit gaat worden en hรฉt kerstkado 2012. Mooie crisisprijs van 199 eurie en iedereen in huis weer blij. Geloof me, warme broodjes zijn er niets bij. Ik zet in op alleen al 300.000 verkoop in Nederland.

  13. Origineel geplaatst door Mike
    Ik snap de vergelijking niet, maar mijn punt is dat mensen niet van alles zo stellig moeten roepen alsof ze het weten. Zeg dan dat je je niet kunt voorstellen dat Apple zoiets op de markt brengt en onderbouw die stelling met argumenten. Of zeg dat je hoopt dat t dat niet wordt omdat je t lelijk vindt of zo. En als jij toevallig tot de vertrouwelingen van Cooks behoort en het allemaal WEL weten, hoop ik dat je ons nog meer nieuws kunt bezorgen.

    Chapeau!

  14. HOAX… Die al veel te lang duurt… Pffff… Jammer hoor.

  15. Hij komt er echt wel hoor, kan het natuurlijk (nog) niet bewijzen, maar is toch een logische en winstmakende stap voor Apple?!

    Heb zelf een ipad (en iphone) en ben zeer tevreden, maar ik ken echt veel mensen die hem ook graag willen hebben maar net te duur en te groot vinden. Ipad ‘mini’ is dan een perfecte oplossing. Volgens mij best een grote doelgroep naast de fanboys die toch alles kopen.

    Niet alleen naar jezelf kijken dus, er zijn veel andere mensen die een andere mening hebben.

  16. Apple doet het de laatste tijd goed! De iPhone 5 is een pluspunt, maar de iPad Mini? Nee. Ik ga gewoon de iPad 2 kopen. Heb op dit moment een iPod touch 4G en een 3GS. Goed genoeg voor mij. Wat wel jammer is (mijn mening) dat de iPod touch 5G gewoon lelijk is. Wel is het beter dat de iPhone 5 opmerkelijk anders is. Daar ga ik eens een mooie foto mee maken in de spiegel (haha).

  17. Dit ding komt er sowieso, 100% zeker.

    Ik ga ‘m trouwens kopen, ook 100% zeker! Topformaat!

  18. Aangezien de nieuwe iPod touch vanaf 325 euro te verkrijgen is en een iPad 2 vanaf 406 euro, welke prijs kunnen we dan verwachten voor de iPad mini? Als de prijs onder die van de iPod touch komt te liggen zie ik Apple hun iPod touch niet meer verkopen.

  19. Ik ga em ook zeker halen. Mijn iPad 3 is meer een (te) grote walkman op dit moment. Wel 3G.. Handig voor de mail.

  20. @AppeltjePeertje: ipad 2 is nu zelfs โ‚ฌ369, dus idd geen ruimte voor de ipad mini als je naar de prijzen kijkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.