Nieuwe dummy-foto’s tonen iPad mini van dichtbij

Nieuwe foto's tonen een dummy van de iPad mini van dichtbij. Hierdoor geven ze een goed idee van hoe de iPad mini er uit kan komen te zien.

iPad mini 1Al enige tijd zijn er verschillende dummies van de iPad mini in omloop. Deze lege omhulsels laten zien hoe een iPad mini er fysiek uit kan komen te zien, kiest Apple er voor om hem op de markt te brengen. Het Chinese Wretch heeft foto’s van zo’n dummy gepubliceerd, waarop de potentiële iPad mini van dichtbij bekeken kan worden. Hierdoor geven de foto’s een goed beeld van hoe de iPad mini er uit kan komen te zien.

De dummy gebruikt in de foto lijkt erg op eerdere mockups die we ook al voorbij zagen komen. De iPad mini heeft in de foto’s een kleiner scherm en een dunnere rand aan de zijkanten, wat allebei in lijn is met de spelende geruchten. De foto’s bieden ook een close-up van de Lightning-connector, camera en de volumeknoppen van een iPad mini.

Of de iPad mini er ook echt zo uit zal komen te zien is nog niet duidelijk. Er zijn al een aantal geruchten die het mogelijke uiterlijk van de iPad mini bevestigen. Een aardig aantal zijn in lijn met de dummy. Onlangs doken er foto’s op van een mogelijke iPad mini-achterkant, die naast de standaard aluminium achterkant ook een donkere variant lieten zien.

Via 9to5Mac.

Lees ook ons Dossier iPad mini met een opsomming van alle eerdere nieuwtjes en geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 10:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen dummy, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.