MuscleNerd, pod2g en andere jailbreakers op Hack in the Box (jailbreak)

Op 11 oktober zullen MuscleNerd, pod2g, planetbeing en andere jailbreakers een paneldiscussie geven op Hack in the Box in Maleisië. De discussie wordt live gestreamd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hitb conferentieJailbreakCon is nog maar net achter de rug, maar de jailbreakcommunity heeft alweer een nieuwe datum om naar uit te kijken: 11 oktober. Dan vindt in Kuala Lumpur (Maleisië) de Hack in the Box-conferentie plaats. HITB is in Nederland vooral bekend van de bijeenkomst in mei in Amsterdam. Het ‘Jailbreak Dream Team gaf er toen een presentatie die wereldwijd bekendheid kreeg. Hack In The Box begon in 2003 als een kleine bijeenkomst van Maleisische beveiligingsspecialisten maar is ondertussen uitgegroeid tot een groots evenement met honderden aanwezigen.

In Maleisië zullen MuscleNerd, pod2g en andere bekende jailbreakers van de partij zijn. Toen de eerste HITB-conferentie plaatsvond in Kuala Lumpur bestond de iPhone nog niet, maar het doel was al wel hetzelfde: nieuwe aanvals- en verdedigingsmethoden vinden die nog niet eerder aan het publiek gepresenteerd zijn. In 2003 werd gesproken over het Metasploit Framework. Inmiddels zijn we tien jaar verder en zijn er conferenties geweest op drie continenten, met honderden sprekers en duizenden bezoekers.

Gelukkig hoef je de deur niet uit om het hoogtepunt voor iOS-jailbreakers mee te maken. De iOS-paneldiscussie met MuscleNerd, pod2g, mdowd en planetbeing zal live worden gestreamd via http://ustream.tv/channel/hitb. Op 11 oktober om 13:30 uur lokale tijd (Maleisië) begint de discussie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 12:06
Categorieën Jailbreak, Round-up
Onderwerpen conferentie, hackers, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.