Nieuw iOS 7-design van WhatsApp in video’s te zien

Meerdere YouTube-video's tonen het iOS 7-design van WhatsApp. De Duitstalige video's lopen door de schermen heen en tonen het design.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

whatsapp-ios-7-updateHij zou zomaar deze week uit kunnen komen: de compleet vernieuwde WhatsApp-app. Ondertussen zijn er ondanks geheimhoudingsverklaringen en afgeschermde bètatests al meerdere video’s op YouTube verschenen waarin je het nieuwe iOS 7-design kunt bewonderen. Je moet wel van Duits houden, want alledrie de video’s die we hieronder presenteren zijn Duitstalig – het lijkt wel alsof het vertaal- en bètatestteam vooral uit Duitsers bestaat.

WhatsApp voor iOS 7 is inmiddels te downloaden! Je leest er alles over in ons aankondigingsartikel: WhatsApp Messenger voor iOS 7 nu beschikbaar.

Hoewel WhatsApp niet heeft aangegeven wanneer de app verschijnt, is de Golden Master-versie (waarin geen wijzigingen meer zullen aangebracht) al in handen van testers voor een laatste check. We verwachten de app daarom op korte termijn.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

https://www.youtube.com/watch?v=rF3Ilg8ZhF0

https://www.youtube.com/watch?v=j2Xehul75GE

Met dank aan de vele tipgevers!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juli 2014 om 15:51
Onderwerpen
,

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 70 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.