Nest gaat Koningsdag livestreamen

Nest gaat Koningsdag livestreamen in HD

Nest gaat Koningsdag livestreamen in 1080p HD. Op verschillende plekken in Amsterdam komen camera's te staan, zodat iedereen wereldwijd het feest kan meebeleven.

Nest gaat op 27 april als reclamestunt iedereen laten meevieren met Koningsdag. Er komen Nest Cam-beveiligingscamera’s op strategische punten op de Dam, het Leidseplein, de Prinsengracht en het Vondelpark in Amsterdam te staan. Tussen 9:00 en 18:00 uur lokale tijd kun je in 1080p HD-formaat meekijken hoe de bezoekers Koningsdag vieren. Leuk voor thuisblijvers, opa’s en oma’s die het in Amsterdam veel te druk vinden of vrienden in het buitenland die geen idee hebben wat Koningsdag is.

Nest gaat Koningsdag livestreamen

Livestream Koningsdag

Er komt bij Amsterdam CS een groot scherm te staan om voorbijgangers te attenderen op de streams. Als je in Amsterdam aankomt heb je dan in één oogopslag een indruk waar het gezellig is. De stream is te bekijken via www.nest.com/nl.

Natuurlijk kun je Koningsdag ook meebeleven via de Koningsdag-apps, die we in een apart overzicht op een rijtje hebben gezet. Dit jaar is de oogst van speciaal voor Koningsdag gemaakte apps wat mager, vinden we eerlijk gezegd. Maar er zijn genoeg apps die ook van pas kunnen komen, zoals de NS Reisplanner en Zoek mijn Vrienden. Of wellicht zelfs Zoek mijn iPhone, als je in een dronken bui je toestel ergens hebt laten liggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2016, 14:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen koningsdag, nest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.