Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Nest gaat Koningsdag livestreamen in HD

Nest gaat Koningsdag livestreamen in 1080p HD. Op verschillende plekken in Amsterdam komen camera's te staan, zodat iedereen wereldwijd het feest kan meebeleven.

Nest gaat op 27 april als reclamestunt iedereen laten meevieren met Koningsdag. Er komen Nest Cam-beveiligingscamera’s op strategische punten op de Dam, het Leidseplein, de Prinsengracht en het Vondelpark in Amsterdam te staan. Tussen 9:00 en 18:00 uur lokale tijd kun je in 1080p HD-formaat meekijken hoe de bezoekers Koningsdag vieren. Leuk voor thuisblijvers, opa’s en oma’s die het in Amsterdam veel te druk vinden of vrienden in het buitenland die geen idee hebben wat Koningsdag is.


Nest gaat Koningsdag livestreamen

Bekijk ook

Review: Nest Protect 2e generatie (2015)

Review van de Nest Protect tweede generatie: deze rookmelder kan ook koolmonoxide, hoge temperaturen en vocht signaleren en werkt via een iPhone-app. Hoe bevalt de Nest Protect? Lees over onze ervaringen!

Livestream Koningsdag

Er komt bij Amsterdam CS een groot scherm te staan om voorbijgangers te attenderen op de streams. Als je in Amsterdam aankomt heb je dan in één oogopslag een indruk waar het gezellig is. De stream is te bekijken via www.nest.com/nl.

Bekijk ook

Koningsdag: de beste apps voor een onbezorgde feestdag

Voor Koningsnacht en Koningsdag zetten we alle handige apps op een rijtje, van het zoeken naar leuke feestjes tot het volgen van de feestelijkheden op tv. Ze zitten er allemaal bij!

Natuurlijk kun je Koningsdag ook meebeleven via de Koningsdag-apps, die we in een apart overzicht op een rijtje hebben gezet. Dit jaar is de oogst van speciaal voor Koningsdag gemaakte apps wat mager, vinden we eerlijk gezegd. Maar er zijn genoeg apps die ook van pas kunnen komen, zoals de NS Reisplanner en Zoek mijn Vrienden. Of wellicht zelfs Zoek mijn iPhone, als je in een dronken bui je toestel ergens hebt laten liggen.

Bekijk ook

Nest heeft drie nieuwe producten klaarliggen, maar brengt ze niet uit

Nest heeft drie nieuwe producten voor huisautomatisering klaarliggen, maar er zijn technische en zakelijke problemen waarom ze nog steeds niet zijn uitgebracht.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.