Nest Hello deurbel

Nest Hello deurbel nu ook in Nederland en België

Nest verkoopt de videldeurbel Nest Hello vanaf vandaag in Europa. Met de deurbel kun je in twee richtingen praten en luisteren in HD.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nest Hello deurbel

De Nest Hello was al een tijdje in de VS verkrijgbaar en maakt vandaag de overstap naar Europa. Je krijgt een melding op je iPhone als er iemand bij de deur staat en kunt vervolgens een gesprek voeren met de bezoeker. Heb je geen zin in persoonlijk contact, omdat het duidelijk om een colporteur gaat, dan kun je met een druk op de knop een vooraf opgenomen tekstje afspelen. Zoiets als: “Aan de deur wordt niet gekocht”, maar je zou ook instructies kunnen geven dat een bezorger een pakketje in de schuur kan achterlaten.


Je kunt bij de Nest Hello ook een Stiltetijd instellen, voor als je niet gestoord wilt worden als de baby slaapt. In dat geval krijg je wel meldingen, maar klinkt er geen luid belsignaal door het hele huis. Om de deur op afstand te kunnen openen zul je op zoek moeten naar een connected deurslot van een ander merk, want die levert Nest niet zelf. Ook zijn alle Nest-producten nog niet geschikt voor HomeKit.

Nest Hello videodeurbel

Herkent gezinsleden
De Nest Hello fungeert als een normale deurbel, maar met wat extra functies zoals de HD video- en spraakverbinding. Via de camera kijk je wie er aanbelt. Ben je betalend abonnee van Nest Aware, dan krijg je ook persoonsmeldingen als er een bekend gezicht of een vreemde voor de deur staat. Dit werkt op dezelfde manier als de Nest IQ. Je kunt kiezen uit 5, 10 of 30 dagen videogeschiedenis met tijdlijn en clips.

Nest Hello videodeurbel

De HD-camera heeft een beeldsensor van 2K met een gezichtsveld van 160°, zodat je de bezoekers van top tot teen voor de deur ziet staan. HDR zorgt voor extra details en met nachtzicht kun je ook in het donker zien wat er bij de voordeur gaande is. Echo- en ruisonderdrukking zorgen ervoor dat je minder last hebt van lawaai op straat. Een ring van licht maakt voor bezoekers meteen duidelijk waar de deurbel zit.

De Nest Hello ligt vanaf half juni voor 279 euro in de winkel bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. In België kun je terecht bij Tu en Wasco. Bij 50five leveren ze in beide landen, inclusief installatie. Voordat je aanschaft moet je wel even kijken of je huis er geschikt voor is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2018, 16:53
Categorie Accessoires
Onderwerp nest
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.