Sygic icon

Navigatie-app Sygic nu ook voor Apple Watch

Navigatie Sygic is er nu ook voor de Apple Watch. Met deze gloednieuwe Watch-app kun je te voet navigeren vanaf je Watch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sygic iconDe Apple Watch is vanaf vandaag te koop in Nederland, en we hebben meteen goed nieuws voor alle kersverse Watch-bezitters: de navigatie-app Sygic heeft nu ook Apple Watch-ondersteuning. Je kunt hierdoor vanaf je pols navigeren naar je bestemming, waardoor je de iPhone niet meer hoeft te bekijken.


Sygic Apple WatchMet de Apple Watch-versie van Sygic heb je een alternatief voor bijvoorbeeld Apple’s Kaarten-app voor de Watch. Sygic voor de Apple Watch is voornamelijk bedoeld voor voetgangers, die hiermee kunnen zien wanneer ze een straat moeten afslaan. Je ziet op het horlogescherm of je een afslag moet nemen en hoe de bestemmingsstraat eigenlijk heet.

Sygic heeft in de update ook een aantal vernieuwingen toegevoegd voor iPhone- en iPad-gebruikers. Zo heeft de app nieuwe liveservices waarmee je op basis van actuele gegevens een snelle route uitstippelt. De app berekent op efficiëntere wijze je route en het melden van flitspalen is voortaan makkelijker. Met nieuwe meldingen wil de app je aansporen voortaan veiliger te rijden.

Tipgever: Kees

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.