Angry-Birds-Space-icon

Angry Birds Space is Apple’s gratis App van de week

Apple's gratis App van de week is dit keer Angry Birds Space. Vlieg met boze vogels door het heelal en sloop ondertussen gebouwen van de groene varkentjes.

Angry-Birds-Space-header
Het is weer vrijdag, en dat betekent dat er weer een verse gratis App van de Week op je staat te wachten. We hopen dat je fan bent van boos gevogelte, want de komende zeven dagen is Angry Birds Space gratis te downloaden.

Angry Birds Space is niet veel anders dan de andere Angry Birds-games die in de App Store te vinden zijn, maar het feit dat je nu vogels slingert in de ruimte voegt wel wat leuke puzzelelementen aan de game toe.

Beste games 2012 Angry Birds Space iPhone iPod touch

Rekening houden met de zwaartekracht

Zo moet je rekening houden met de zwaartekracht van de planeten waar je de gekleurde vogeltjes langs schiet, en vliegen stukken puin langzaam door het universum als je er met een vogel in crasht. Daarnaast zijn er ook bossfights aanwezig, waarin je het tegen een enorme big opneemt.

De app is een week lang gratis te downloaden, maar via in-app aankopen kun je het aanbod van levels nog wel verder uitbreiden. Het aantal gratis levels is echter meer dan genoeg om je een tijdje zoet te houden.

Ontwikkelaar Rovio maakte onlangs bekend dat Angry Birds 2 officieel in de App Store zal verschijnen op 30 juli. Space is daar dus een prima opwarmertje voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2015, 20:45
Categorie Apps
Onderwerpen angry birds, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.